going red


Bilder: Copenhagen Streetstyle, Sigrid & Facehunter
Klänningar i röda/orangeröda toner är så jäkla snyggt. Jag vill ha alla de här klänningarna ovanför.. Så fina! Ska nog ha något liknande ikväll. Valborg! Väldigt fina gröna skor också som jag vill ha.

Det brinner/har brunnit här i Norrköping idag också, usch! Och det luktar rökigt och typ krut utomhus. Läste på Aftonbladet & Wighs News att branden är under kontroll nu i alla fall. Tur det, aldrig kul när det brinner.


Dagens låtar: Faster Kill Pussycat - Brittany Murphy feat. Paul Oakenfold & The Subways - Oh Yeah

Cheer-SM

Cheer-SM var som Bring it on for real, skitroligt ! Första gången jag var uppe där och titta, och man blev ju inte direkt besviken.. Vårt Norrköpingslag tog silver i kategorin cheerdans också, grattis ! Nästa år ska det lag jag går i också tävla i den kategorin, ska bli så kul :) Kom hem lite efter åtta igår och gräddade pannkakor och åt framför tv:n till Wallander-filmen. Mysigt.

image131


topplistan

woho, jag ligger högst upp på topplistan över mest aktiva bloggar på Modette ! Kan bero på att jag har flyttat över alla inlägg från min blogg.se-blogg och publicerat dem här.. men ändå !

Cheer-SM

Jag har glömt bort att publicera mina nya inlägg både på blogg.se-bloggen och här.. Lite störande. Men nu har jag lagt in alla de nya här också, och jag ska försöka komma ihåg att blogga härifrån också!

Nu ska jag äta frukost, för om ett tag går bussen till Södertälje och Cheer-SM ! Ska upp och kolla på det äldre och yngre laget från Norrköpings Dans Center. Nästa år ska jag också tävla med "mellan-laget" (?) haha, ska bli jätteroligt! Nu - frukost. 
image130 

Efterskott

Och just det, en liten update till Adelina: Grattis i efterskott ! ;)


jönköping

Har varit i Jönköping idag med mamma och pappa haha. Mysig stad i alla fall ! Fyndade lite grejer, eller fynda är väl att ta i, men jag hittade lite fint. Ett par byxor som ska sys om till ett par shorts , aaaawesome you know. Och en jacka, så nu behöver jag inte låna syrrans till Beyoncé. Var inne i en rolig affär som sålde örter, olika olivoljor, vinägrar och grisinis. Låter tråkigt, men de hade en massa goda röror framställda och små brödbitar som man fick dippa i rörorna, vilket var supergott! Haha jag ville ha allt för det var så underbart gott. Sen åt vi på Mackmakeriet, jättegoda mackor. Och pappa och jag köpte mjukglass hehe. Mumsigt !

Nu försöker mamma lära sig att spela lite elgitarr med hjälp av mitt gitarrfreak till syrra, hehe. Puss!

grilltime

Grilla ! Är gott. Jättejättejättegott :)
image128

Puss och hej !


sommar

Sjukt bra väder just nu ! Hoppas det fortsätter ända fram till avslutningen och sommarlovet. Har fixat lite grejer jag skulle hinna med idag, t.ex. att ringa till my old job och be om att få min lön, som inte hade satts in på mitt konto igår. Tar 3 extra dagar bara för att de slarvade med kontonumret. Safe! ...
image127
Har varit ute i solen idag också, självklart! Så mysigt så. Man hinner med rätt mycket om man slutar halv ett. Har dock inte pluggat, trots att högen med arbeten bara växer sig större. Måste greja med dem ikväll. Har jag tänkt i alla fall, får se om det blir så.

Puss !


svart cykel

Ännu en svart cykel som är fin. Jag vet att några av er hatar mina inlägg om svarta cyklar, men de är ju så så så snygga ! Hahaha.
image125


tv-kväll

Ikväll blir det tv-kväll, vilket är mysigt mysigt. Och min syrra låter mig låna hennes jacka till Beyoncé-konserten next week. Så snällt så. Blir nog klar med min klänning jag syr i skolan tills dess också, så den kommer jag antagligen att ha på mig. Saving money för nästa dags shoppingtur i Sthlm! Perfekt. Ska fortsätta att sy fast axelbanden på klänningen när jag kollar på tv. Tog hem den för att hinna klart med den till konserten eftersom att vi fick sluta 20 min tidigare idag, pga att en viss person sydde sig i fingret. Med flit! Haha idiot alltså..

Puss!

how to ?!

Huur kan man glömma bort sovmorgon ?! Förklara. Fick i alla all tid till lite morgonträning, god och bra frukost och att välja dagens kläder. Positivt värre! Men fan ändå alltså. Mitt minne är inte på topp direkt.

image123
Finfin bild. Påminner mig om att jag vill gå en kurs i modeteckning !
Puss.

morgonpromenad

dididumdumdum. Imorgon ska jag ta en morgonpromenad innan frukost. Jag ska, jag ska, jag ska. Jag måste göra det nu också. Har skitit i det alltför många gånger så det är dags känner jag. Men det känner jag ju egentligen alltid.. haha men jag gör det bara inte. Eller har bara inte gjort det ska det vara. För imorgon ska jag ut och gå. Lala, låter jättekul. Inte.
image122
Snygga och sköna kläder , that's what it's about.


och det här är sjukt.

Puss!


tuesday

" ödsla aldrig din tid på någon som inte ödslar sin tid på dig "

True , haha. Jävla seg dag har det varit, inget kul alls.
image121
RED


skola

Just nu har jag skittråkigt. Skolan nivet. Litteraturhistoria ska det skrivas arbete om. Jobbigt. Idag är det filmkurs och later on cheer. Ska betala in pengarna för bussresan till Södertälje på söndag. Cheer-SM !! Ska bli skitkul. Nae nu ska jag skriva lite om satir. Kanske.

Fining till klocka att ha runt halsen. Finns typ en sån, fast ingen riktig klocka utan bara målad eh stål (?) Kommer inte på något annat än stål. Järn?! Grått skit i alla fall. Metall? På Vero Moda finns det alla fall.

Puss!


sen måndagkväll

Var och fikade med Adelina och Siri idag. Trevligt var det, så det ska vi göra om tycker jag hihi. Men.. alltså Prison Break.. Slut för säsongen! Tillbaka i höst! Jag vill ju veta vad som kommer hända nuu, inte sen. Nu. Jaja. Mår inte särskilt bra, blandning av illamående och ont i magen. Vafan nu det betyder. Skiit jag hatar att vara sjuk. Jag ska ju till Jönköping i helgen. Och till Cheer-SM. Dumma jävla skit. Imorgon ska jag ha på mig myskläder, om det blir skola för min del alltså. Och det är tights och någon skön klänning. Inte stora joggingbyxor, tights är mycket mycket skönare att gå runt i. Det är myys. 

Se och lär av Mary-Kates fina och slappa stilar.


sy


Bilder: iMolly
Jag vill sy. Pappa ska till Jönköping på lördag. Någon golfmässa tror jag det var. I vilket fall så tänkte jag hänga med honom tillsammans med mamma och syrran för att kolla in någon tygaffär där. Tygmarknaden hette en. Ska köpa upp mig så jag har ett tag, för det finns fan inga affärer som säljer bra tyger här. Om man inte är ute efter möbeltyger vill säga. Vad hände med Norrköping - textilstaden?!
image114
Underbar bild från New York. Dit ska jag flytta en vacker dag.

Jag hatar fötterna-har-fått-nog-reklamen.

armband

Idag fick jag äntligen se OC! Har ju femman nu, you know. Tyvärr var avsnittet inte lika bra som dem i säsong 1-3, men det duger. OC är OC. Nönö. Jag vill ha massa nya armband.Ge mig !

Bilder: Rar, någon blogg + Style.com


image105
Hihi, puss och adjö.

header

zzing, ny header har jag fixat till. Ska ändra lite mer grejer senare tänkte jag. Idag har jag ätit kebabpizza, even though I told myself I would eat better food from now on. Haha, det går sådär än så länge känner jag.. Men det är en dag imorgon också ! Tråkig dag dock. Men ändå.

sunday morning

Snart ska jag ta en promenix med mamma, syrran, hennes kompis, kompisens mamma och syrra. Mycket där. Lugn söndag blir det. Och imorgon tråkig måndag. Hat. Jag vill vara hemma och äta glass. GLASS.
image102
Yesterday, all my troubles seemed so far away .. (8)

The air is fresh even though the global warming has made it hot.

such great heights

image101
Förklaring: Jag hade tråkigt, så Paint och jag fell in love haha.

shitty

Men jävla skitblogg. Skrev nyss ett inlägg men publicera, neej det kunde jag inte göra. Allt försvann. SHITTY SHITTY THING. Skrev i alla fall att denna bild är så otroligt oerhört sötsötsöööt !! Usher som liten unge. Gullegullegull. Ikväll ska jag göra egen mat. Lite nyttigare så förstår ni människor. Och egen ananasglass - fatta gott !!
image100

Puss!

"forget, forget me not"

Glömde !

Dagens låt: Blur - There's No Other Way

Haha.

uppe med tuppen

Tralala, konstaterade för en stund sen att det är en tidig morgon, haha. Men det är ju alla morgonar (?). Ska fixa iordning mig lite, sen blir det en sväng (eh sväng ? hm) till stan med mamma och ev. min syrra. Fast hon sover just nu. Det är ju jag som ska sova, inte hon! Men nu är det som det är. Vi började liksom spela monopol runt elvatiden igårkväll, vilket kan vara anledningen till hennes trötthet. Men min pigghet då?! Men jag ska väl göra det bästa av att jag faktiskt är uppe nu.


hot stuff

my my my.

VAD HET !! ;)
Bild: Copenhagen Streetstyle

dagens

Kom hem från le skola för en stund sen, ska egentligen plugga men nae har ingen direkt feeling för det just nu. Spelar igenom lite låtar här på min laptop. Den är fiin så fin så. My belle Dell haha.

EN FET DAGENS
Dagens bild:

Dagens frukost: Yoghurt avec müsli, latte och liten macka.
Dagens outfit: Shorts, tights, I Love NY-tröja, liten sjalgrej.
Dagens låt: Vincent - Don't hate on me & Pearl Jam - Love Reign Over Me.
Dagens frisyr: Shabalabakrulligt med massa hårnålar ?!
Dagens smink: Usual.
Dagens händelse: Karaoke med Adelina och Ena :D Haha.
Dagens planer: Mysa
Dagens vill ha: Pengar och B&J-glass.
Dagens saknad: B&J-glass.
Dagens drog: Glass ??
Dagens tråkigaste: Skola
Dagens finaste: Min, Adelinas och Enas sångröster ! Sjuor: NI BLEV ÄGDA !!
Dagens önskan: En vinnande trisslott och B&J-glass
Dagens måste: Slöa. Hahaha.
Dagens dryck(er): Vatten, kaffe, mjölk.
Dagens köp: None.
Dagens lunch: Sallad + knäckemacka. NEJ, jag bantar inte.
Dagens mående: Goodie.

"don't talk to us, we're so pretty. and you, you look like confetti"
Puss!!

vänner för livet

Har varit och sett "Vänner för livet" med syrran. Skitbra film. Sorglig men mysig - såna gillar jag. Och New York miljö också. Kan det bli bättre ?! Lovelovelove. Idag fick vi 5:an och tjugosex andra kanaler !! Tack Telia. Det tog några månader - men tack! Nu funderar jag på att sy en paperbagwaistkjol. Men problemet är SOM ALLTID att vi inte har något bra tyg. Inget enfärgat snyggt shit. I typ grått eller svart skulle vara snyggt. Men går man, som min familj, under "Familjen Färg" så kan man inte alltid räkna med enkla, halvt osynliga färger. Nej, här ska man synas ! Som pappas turkosa golfbyxor. Med ceriserosa piké till. Han är cool fan.

image93
Dagens låt: Le Tigre - Deceptacon

just a girl

Har inte blivit så mycket bloggning på ett tag nu. Eller okej, två dagar.. men det känns längre. Har varit en något stressig vecka so far, men det funkar nog! Slingade håret och klippte mig idag också. Ingen större skillnad kändes det som först, men nu syns det a bit more och jag gillar det. Lite blandat brunt och blont blidde det.

Nu är det Men in trees - sedan my fave Lost. Ska lägga in lite låtar på min mobil också. Gammal musik jag inte lyssnat på länge och lite ny. I like !

This world is forcing me to hold your hand - but I won't.

my love


Snyggaste väskan or what ?
Bild: Dans Paris

summer breeze

Åh vad skönt det är med sommarväder! Satt ute och åt förut, värsta medelhavsmiddagen blev det. Och det godaste av allt - bruschetta till förrätt! Finns det godare eller?! Det kan jag leva på.. Mamma köpte färska jordgubbar till efterrätt också så de ska vi äta snart. I love. Plus att jag fick Ben&Jerry-glass av henne också, för mina MVG på nationella engelska. Min mamma är den bästa. Tog en ny smak också, Vanilla Toffee Crunch. Fair Trade är den, så nån nytta gör den i alla fall! Gott gott gott att ha till Prison Break ikväll. Hade ont i huvudet förut, men ipren fixar det mesta så nu är det nästan borta.

Världens bästa länk om har lite tråkigt --> http://www.youtube.com/watch?v=GGpuhtxoz0M

see you in another life brother,

Ett jääävla jobb att flytta över alla inlägg till Modettesidan idag och igår. But it worked, didn't it? Jag kommer slippa allt blogg.se-krångel! Woho. Nu ska jag göra goodaste vitlökssåsen till le grillning ikväll. Om bara mamma kunde komma hem och hjälpa mig och pappa med förberedelserna till grillningen (jaa det är STORT det här!! haha). Vi behöver hennes organiserande jag.. hjälp!

the new me - check it out.

out and about

Så sjukt bra väder det är just nu ! Blir så glad. Har tyvärr inte varit ute så mycket idag eftersom jag är tvungen att plugga ganska så mycket just idag. Usch. Är i alla fall klar med delar utav franskan plus att jag nästan är klar med mitt bildarbete om Matisse. Känns bra, så nu kan jag skita i det för en stund. En av världens finaste bilder här nedanför ?! I'm lovin' it, barapapapaaa.

image89
Bild: moderniteter


like I care ,

' det spelar ingen jävla roll om vilka frågor som ställs, som att jag brydde mig om, kommentarer som fälls. för mycket stress och prat här, så mycket hat, skulle vilja packa en automat och lösa skiten privat, men det e inte smart av mig, det e bara prat okej? '

Idag har jag firat Ellens 'sweet 16' och jag kan börja med att berätta att min tårta ägde er alla. Jag borde bli konditor alltså. Tyvärr fick jag inte se så mycket av New York shoppingen för deras väska var i typ London? Inte kul inte kul alltså, tänk om den INTE kommer hem igen? jag skulle dö om det var mina grejer som låg däri.. fifään. Men jag fick se lite Victoria's Secret grejer plus Jessica Simpson skorna som var dödligt snygga.
Vi åt i alla fall tårta ute på studsmattan, sen åkte vi och köpte chips, godis och läsk som vi skulle ha när vi senare skulle se Jackassfilmen. My God vilka idioter de är alltså.. men det är kul att se faktiskt. Förutom när det blir lite väl mycket kräkvarning .. Blä.

Peace ouuuut

minilista

storstad - mindre stad
sommar - vinter
morgonpigg - nattmänniska
bio - dvd
chips - morot (med dip)
- spara - slösa
kaffe - te
solsemester - skidsemester

ciao.

s a f

BRA är ordet. Nu ska jag sova - börjar bli förkyld I think. Fään då, men jag har ipren och min kära kaffemaskin så det är nog ingen fara. Har ju lite grejor att fixa och göra i helgen, som tur är är det roliga saker. Sånt gillar jag.


"Hehe ojdå, jag råkade fastna med läppen i mikrofonen.."

Dagens låtar (förutom mr al Fakirs): Le Tigre - Deceptacon & Rogue Wave - California

"Screw California, and friends that are never there"
So damn true, except the California part.

Puss babes !


vår vår vår


Chupachup, lite inspirationpic's. Hur skönt är det inte när man kan sitta utomhus och blogga ? UTE liksom. Det är så bäst. Jag älskar våren (oftast)! En kebabpizza är beställd, och hämtas just nu, y-u-m-m-i-e. Sen blir det al Fakir runt åtta. Trevlans.

Imorgon kommer min kära lilla vän Elinore hem från USA :) Blir till att fira hennes 16-årsdag en dag i efterskott med Lollo, Märta och Jocke, maybe a few more. Bra presenter fick vi tag på i alla fall!

Just nu är jag lite irriterad på vissa människor - nämner inga namn. Onödigt att skriva ens isånnafall kanske, men jaja. That's it. Nu ska jag sticka iväg och käka pizza!

Puss!


tralala

Kollar på Efterlyst Special just nu. Hemskt :( Nu vet jag att jag aldrig ska gå hem själv sent på kvällen/natten. Fast det visste jag ju redan innan. Usch!

Idag har jag bara ätit choklad och kollat på tv, alltid lika trevligt. Var ju tvungen att fira att jag hade haft sovmorgon alla dagar i veckan förutom idag, plus en imorgon också. Woho! Linsundersökning också ju. Mina ögon var för en gångs skull friska som nötkärnor, haha! Endagslinser är bra - men dyrt. Tur för mig att mamma betalar. Haha borde ha en skylt, "MAMMA BETALAR" istället för den mer vanliga "PAPPA BETALAR".

Imorgon ska jag på Salem al Fakir i flygeln. Blir nog bra.


Dagens låtar: Suburban Kids With Biblical Names - Shitty Weekend (hehe) & Salem Al Fakir - Magic Night.
Den sistnämda är bra (citerar Salem själv) "att ha när man ska laga typ kycklinggryta och har bråttom. Magic Night peppar och gör att man jobbar snabbare!" Något sånt sa han i alla fall i programmet  "Saras kök"Hahaha :D Vilken nöörd jag är. Men det är kul ibland ;)

Skolan är rolig och lite skum just nu :p hehe.
Puss!


lista lista lista

Personal

01. vad heter du?
Anna Bergqvist
02. vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? Anna Bergqvist
03. vilka andra namn hade dina föräldrar tänkt ge dig? Inga? Anna var liksom överlägset bäst.
04. vilket stjärntecken är du? Skorpion
05. vilken årgång är du? 1991
06. vart bor du? I Norrköping
07. bott utomlands? Nope. Drömma kan man alltid.
08. flyttat antal gånger? Noll
09. vart skulle du vilja bo? New York, någonstans i Kalifornien eller i Paris
10. vilken skolklass? 9B
11. vad vill du bli när du blir äldre? USA-boende

Looks

01. hur lång är du? 165 cm. Typ?
02. hur mycket väger du? 56 kg. Woho jag vågade i alla fall töntar. Vikt är inget att skämmas för fan.
03. hårfärg och frisyr? Halvkort eller halvlångt brun/beige/blont hår. Det var ju en trevlig kombination..
04. ögonfärg? Ljusgröna
05. mest nöjd med? Mina ögon
06. minst nöjd med? The legs
07. skostorlek? 38-39
08. glasögon? Hemma ibland, har ju begåvats med synfel.. Yey :(
09. har du några piercingar/tatueringar? Näeru.

Favorites

01. filmer? Bring it on, Bruce den allsmäktige, Uptown Girls mfl.
02. låtar? Många från O.C haha. Mika is my new drug.
03. årstider? Vår och sommar, och en höstdag (min födelsedag!)
04. mat/dryck? Tacos, pizza, dillkött, egna hamburgare, kebab. Det mesta liksom! Vatten och kaffe.
05. djur? Små och lurviga hundar. Även rävliknande hundar, alltså är också räv ett av mina favvodjur. Eh?
06. färg? Typ alla?
07. parfym? Olika från dag till dag.
09. ämne i skolan? Syslöjd och SO om vi får göra teatrar/arbeta med roliga och intressanta ämnen.
10. sysselsättning? Dansa, umgås, sy, dricka latte.

Chlotes

01. vad använder du just nu för jacka? Skinnjacka från H&M
02. vad använder du just nu för skor? Svarta ballerinas vs. Champagnefärgade tygskor i silkigt material.
03. favoritfärg på kläder? Typ alla.
04. favoritmaterial på kläder? Bomull tror jag?
05. vilka kläder skulle du vilja ha just nu? Allt som är snyggt!
06. favoritaffärer? H&M, Zara, skoaffärer, väskaffärer. De med snygga kläder!
07. för ungefär hur mycket köper du kläder för i månaden? Varierande.
08. favoritmärke? Har inget direkt.
09. vad har du för tröjstorlek? XS/S

Your room

1. stort, litet eller mitt emellan? LITET !
2. vilken färg på tapeterna? Svårt att beskriva. Typ limegröna med rosa små rosor på?
3. vilka färger går rummet i i övrigt? Typ alla.. haha.
4. vad vill du ändra där inne? Kanske tapeterna, min säng, min soffa, min garderob osv.
5. vad har du där inne av följande:
a) tv?
Nej
b) video/dvd? Nej, har ju ingen tv så det skulle inte direkt funka..
c) dator? Yepp, my laptop.
d) stereo? Nej
e) telefon? aarå
6. vad ser du om du tittar ut genom ditt fönster? Lite trädgård, en väg, träd och buskar och en stig till macken.
7. vad gör du oftast i ditt rum? Sover, kollar i min garderob, pratar i telefon, using my computer.
8. favoritpryl i rummet? Garderob <3

Okej, nu vet man lite mer (eller mindre) om mig. Ska på linsundersökning om några minuter. Kul? Nej. Någon gubbe som ska pilla med mina ögon också, för min vanliga, och kvinnliga, optiker är mammaledig. Sweeeet. Jag har dessutom alltid något fel på ögat, typ massa stenar i ögonen eftersom att jag inte använder mina solbrillor när jag cyklar i grus, lite spruckna blodkärl, icke friska ögonlock pga överdriven linsanvändning osv. osv. osv. Öh det där lät ju fräscht.. Men ja, nu blir jag som vanligt sen. Jävla tidsoptimist som bor i mig..!


Modette

What a day  .. men till något annat: Idag kom första Modette-numret. Jaa, alltid lika roligt med nya magazines !  Kul att de blandar streetstylemode med catwalkmode tycker jag.

Haha, förresten (om ni inte har tänkt på det förut så lär ni nog göra det nu) så har Tommy i Pippi Långstrump ett jäkla fult garv.

sweet sweet childhood.





storlek 35

Märks att jag är trött, annars hade jag väl märkt att de där skornas största storlekar var 35. 35! Så små fötter har inte jag. Nu måste jag leta nya skor.. fään.

adidas is the shit

uuh, check these out ! De vill jag också ha. Men vafan, REGNA PENGAR PENGAR PENGAR  !! Nu.


trött

tralala idag orkade jag inte cykla till filmkursen, nej inte ens dyka upp där överhuvudtaget. Är så fruktansvärt seg idag så det går inte att beskriva.. Trots sovmorgon (som vi egentligen inte hade..), en stor latte imorse, och att jag ändå är rätt bra på att vara morgonpigg, så ville jag bara lägga mig ner och sova på förmiddagen. Nu också förresten. Känner mig som Trötter i Snövit. Ska ner och dansa kvart över sex ikväll också, oh my. Cheerleading är det idag, men det är riktigt kul så det orkar jag. Nu ska jag nog ta lite kaffe med skummad mjölk. Ingen riktig latte, då våran espressomaskin är halvt sönder. Överbelastning ?! Svagt gjort av den isånnafall..

Positiv sak var att jag blev "Dagens Hjältinna" på idrotten när vi körde basket. Man, I knew I was good.

Junkfood

Jag vill ha denna t-shirt från Junkfood. Ge mig snälla någon, den är så söt.

Bild: Nelly.se


Mika

Jag är kär i Mikas låtar !!

Dagens låt(ar): Mika - Big Girl (You Are Beautiful) & Mika - Any Other World

En av mina drömmar är att gå på High School i USA någon gång efter nian. And I think that the dream is coming true. Jag ville göra det redan i höst, men mamma och pappa tyckte jag skulle vänta ett år. Lite onödigt tycker jag, då jag får byta klasskompisar tre gånger efter nian i så fall.. Ett år hemma, ett år USA och ytterligare två år hemma. But anyway, jag älskar er mamma och pappa !

Pusss på er sötnosar!


jakten på lycka

Aw jag måste verkligen se "Jakten på lycka" med Will Smith och hans son. Om den filmen nu kommer till lilla Norrköping. Let's hope so! Hittade en supersöt bild som påminde lite om den filmen. Jättesöt klänning hittade jag också, kanske ska sy något liknande?


Bild från The Sartorialist, Facehunter

what the fuuck?

Tyckte det var ett ovanligt vitt ljus som sken in genom mina persienner och väckte mig imorse. När jag sen skulle upp och äta frukost kollade jag ut genom fönstret och får se SNÖ! What's happening to the world?! Kändes som att jag hade backat två månader bakåt i tiden och hamnat i ett typiskt februariväder, men nej, det är fan nionde april idag! Och snö! Freaky.


Klimatsmarta jag.



Nu har jag varit klimatsmart och härmat Emma Sundh på VR. Remake. Anna goes Ernst Kirchsteiger, och tada! Omsytt lakan jag fått av farmor. Stötte på lite problem på vägen och fick ta hjälp utav min kära vän sprättarn'. Alltid lika roligt när han i sin tur får stifta bekantskap med de felsydda trådarna.. Hm. Ganska så nöjd med slutresultatet, finns fortfarande lite fel på klänningen men jag har bestämt mig för att gilla dem.

Nu ska jag dricka te, puss och hej!

påskdagen

Har just käkat lite hallonsorbet och chokladtryfflar. Y u m m i e. Imorgon är sista lovdagen för mig, vilket är väldigt trist. Usch, alla arbeten, prov osv. will kill me. Men vill man vara på topp så.. haha. Ja, det funkar faktiskt att vara det samtidigt som man har kul, if you didn't know that before. Blir en liten resa till lilla Motala för att träffa delar utav släkten tomorrow. Lite mysigt.

Blev en skogspromenad med mamma förut (yes, Skogsmulle is mah homeboy), vi gick faktiskt 5,2 km. Mycket för mig, lite för andra. Nu funderar jag på att börja sy på en klänning. Ibland blir sånt bra. Ibland.. mindre bra. Sånt som märks!

http://www.modette.se/modette/page.aspx?id=34652
Så klimatsmart, Buddhist Punk.

Puss!


Mellow yellow

Reese och Jake? Gulligt isånnafall, eller hur?

Bilder: People
Mischa är söt i gul klänning. Gult är fint och inte fult! Min gula väska från H&M är liten och söt.

Snart ska mamma, jag och eventuellt syrran ta en långpromenad. Mysigt!


kaffe

Måste lära mig att inte dricka kaffe sent på kvällarna. Går inte att somna ju!
What to do?

När jag ändå är inne på kaffe: idag var jag inne med mamma i te- och kaffebutiken där jag praoade i åttan. De kände inte igen mig, då jag har bytt hårfärg osv. sedan dess. Har inte varit inne där på cirka ett år. Irriterar mig på mig själv för det, hur svårt är det att gå in och säga hej då och då?! Nu skulle jag inte ha några som helst problem med det, men för lite mindre än ett år sedan så var det tydligen jättesvårt för mig, annars skulle jag ju ha gått in och hälsat på dem ibland! Och nu känns det lite pinsamt att gå in där och heja på dem, har ju inte varit där på ett år. Vad skulle jag säga? Typ "Hej hej, det är jag som praoade hos er förra året. Jag har bott utomlands sedan i maj 2006, det är därför jag inte har hälsat på er" ?! Jag vet inte ens om de känner igen mig.

Annat är det nu i nian, jag praoade på ett bageri på höstterminen. Det var skitkul då det var ett kombinerat bageri/konditori! De sa också att jag antagligen skulle få sommarjobb där, och jag har ringt och frågat om det men de hade inte planerat för sommaren just då. Men en av bagarna skulle ringa mig framöver, får hoppas att jag får jobb där i sommar. Vore bra med lite extra cash!


Nu kanske jag ska ta och försöka sova, andra alternativet är väl att vända på dygnet.. hm. Njae.  Puss och godnatt, och glad påsk! :)


påskafton

Min chokladtryffel blev otroligt god kan jag säga ;) Det ska jag göra fler gånger, funderar på att smaksätta med kaffe eller hallon next time, gott va? Ni har ju receptet på bilden om ni vill testa själva.


Har precis kollat klart på serien "Lögnens pris" som gick på ettan igår och jag. Vilken jävla röra det blev i slutet alltså.. Ett bevis på att man aldrig ska börja ljuga om såna där allvarliga grejer.

Hoppas att ni har haft en bra påskafton, det har i alla fall jag - utan påskmat! Funkar det också förstår ni.

Dagens låt: Mika - Love today
För övrigt snyggaste skivomslaget just nu?!

Bild: Mikasounds

lite bilder


Bild 1. Jag tror jag somnade .. höm. Och vår spegel är inte skitig, det är badrumsbyggarna som har råkat skvätta ner den med typ fogmassa. Klantar alltså..
Bild 2. Jag, igen, en extremt osmickrande look.
Bild 3. Lilla muppen (jag) ska våga sig på att göra egna chokladtryfflar idag. mmm så gott.
Bild 4. Mitt påskägg (numera tomt) från mamma. I love her.

Påskafton i ett äggskal!

Nu ska jag åka och handla chocolate med pappa. Vi ses på ICA! ;) haha.

No money

Böö jag är lite ledsen idag. Var nere på stan med mamma. Såg lite fina grejer som jag ville ha, men kul för mig: min mamma håller hårt i sina pengar nu när jag har fått barnbidraget för mig själv. Så av henne får jag ingenting. Buu alla mina pengar är slut nu, förutom de jag sparar till Justin Timberlake-konserten. Jag har verkligen ingen koll på vart pengarna försvinner heller, vilket är ett ännu större problem.

Har i alla fall hittat en gammal tialott med vinst på 20 kronor som jag och syrran fått av pappa någon gång. Ingen av oss har orkat växla in den, det är liksom "först till kvarn" som gäller här.. Men jag anser just nu att jag behöver dessa 20 kronor (verkligen mycket pengar alltså!!) mer än syrran, så jag har gömt den i min klänningsficka. Hehe.

Baby you're the best

Hehe jag är en utav de bästa i världen, det vet jag! Du vet också, du vill bara inte erkänna det, right? ;)
image60 

UO



Lite utav alla finfina kläder från Urban Outfitters. I'm in luuv.

Strax är det middag här hemma. Dock ingen traditionell påskmiddag. Vi är inte så traditionella i min familj. Alla typ hatar jul- och påskmat, så det är inte så stor idé att köpa hem ägg, prinskorv, janssons frestelse och allt annat som hör såna här "högtidsmatbord" till. Doesn't matter to me, jag nöjer mig med annan festmat!

Puss !

Mars coolaste Köpenhamnare


Snygga Ida, vars outfit jag bloggat om tidigare, blev mars coolaste Köpenhamnare. Yey!


 - I recognize the way you make me feel.

Coolnessss



Mary-Kate is cool.  



This girl too.

Astrid Munoz


Astrid Munoz är en utav de vackraste människorna i världen. Lätt.

Igår fick jag ett påskägg av mamma. Chokladpraliner (nu tänker jag bl.a. på en Madickenfilm..? Ni vet, Mia bjuder i skolan?) och lite annat gott påskgodis. Muums! Mamma hade köpt påskägg till alla i familjen, men hon fick inget själv. Får dåligt samvete, jag måste köpa något till henne! Eller sy något kanske? Lite mer miljövänligt you know. Hon ville ha en grytlapp i det nya tyget från IKEA. Hm, dagens projekt?

Modette

Signat upp mig på 6 nummer av Modette ! Känns som en bra investering. Jag har liksom inte råd med dåliga, även om jag är bra på att göra dem. Hm.

chill ouuuut !


music, pics and bad humor ?

The Federales = Mycket bra musik enligt mig, hittade dem genom Moderniteter. Tyvärr var det bara två låtar med The Federales uppe på Myspace, men det kommer fler enligt Amanda på ovanstående blogg. Hursomhelst så innebär det i alla fall två nya favoritlåtar. JAA!!

Utan någon som helst rangordning, mina favvolåtar just nu:
1. Vincent - Don't hate ON me (jaa, jag vet att jag skrev fel i ett tidigare inlägg..)
2. The Federales - Roe and young
3. The Federales - You are

Har några fler, men de här är de nyaste favoritlåtarna. Liten påskbild fick hänga med in i detta inlägg också. Ja, jag erkänner - jag har dålig humor. Men den här ju rolig. Eller?



Bild 1 - Gammalt kollage made by me. Jag gjorde ofta kollage tillsammans med syrran när jag var mindre. Meningen "I have a great life" är i alla fall true.
Bild 2 - Snyggaste presentpapperet/inslagningspapperet ever? Fick en liten rulle av mamma när hon hade varit i Stockholm för några månader sedan. Snygg som plansch på min vägg. Från kära Urban Outfitters.

Peace and luuv!

Pimpinette

Det var ett tag sedan som jag intervjuade Sasha Norén som driver klädmärket Pimpinette.

Mycket fina linnen, klänningar och små söta jackor m.m. i s/s 07. När jag pratade med Sasha var de nästan ett helt nya på marknaden. Måste ta och leta fram den intervjun igen! Intervjuade även Linnéa Braun som startade The Shirt Factory. Hon tyckte att jag skulle ta och hälsa på henne om jag var i Stockholm någon gång. Har faktiskt inte gjort det, vet inte varför. Kanske dags nu?

Nu ska jag ringa min lilla vän.
Puss!

don't hate me

Vincent - Don't hate me, min favvosång just nu. 3-reklamen va?

Gwen är en av de snyggaste kändismammorna. Hon och Kingston är otroligt söta tillsammans. Fast det är ju typ alla nyblivna mammor och bebisar. Gullegull på hög nivå. Men det är ju så fint!

När jag ändå är inne på söta saker så kan jag meddela att jag köpte ett par söta skor idag. Eller, min mamma köpte dem åt mig. Sweet! Dessa små dansiga saker är mina nu. Champagnefärgade, lika med nice. Nice, sjukt fult ord egentligen. Men whatever.

funkar? funkar inte?


Nu måste jag lägga upp den här bilden (NU funkar det..) för att visa er en totalt supercool underbart snygg hårfärg som tjejen i rött har. Josefin i min lille klass har ungefär den hårfärgen, och hon är så söt så :)

Den här cykeln vill jag ha också. Svart passar till typ allt och den där lilla korgen är gullig. Förresten så laddades 50, inte heller det är en överdrift.., nya fönster upp när jag skulle lägga upp cykelbilden. Faaan jag blir så irriterad!

gone crazy

Gaah nu tänker jag inte lägga upp några mer bilder på länge (läs några timmar..). Två gånger har det hänt att image upload fönstret har blivit helt crazy och börjat öppna upp typ 47 helt nya fönster. Och ja, jag önskade att det skule vara överdrivet att säga så.. men nej, hela mitt inlägg fick jag radera p.g.a dessa 47 (om inte mer!) nya fönster. Kuul :)


Korsning mellan en tax och en räv

Lite småtråkig dag idag.. började i alla fall dagen bra med extra cheerleaderträning, tyvärr var den klockan tid. Hm, lite väl tidigt. Men det var roligt som vanligt. Fick lite information about Cheer-SM i Södertälje, vårat lag ska nämligen åka upp och titta på det andra laget som tävlar för Norrköpings Dans Center. Blir jättekul! Nästa år ska vi tävla :) Annars har jag inte gjort så mycket mer idag, typ ätit glass. Tyvärr inte på Halvars, men ändå Sia-glass. Smarrigt!


Sofi Fahrman var snygg på sin byline-bild idag. Den andra tjejen hade också en snygg outfit. Ge mig en hund någon? Typ en korsning mellan en tax och en räv. Så söt den skulle vara.. 

Bild: Aftonbladet, The Sartorialist

ingen rubrik direkt

oh jag älskar färgen på den första tjejens shoes! Blå blå blå. Snyggt snyggt snyggt. Och den andra är cool på något sätt. Plus att hon nästan matchar hästjäkeln i bakgrunden.

Bild: The Sartorialist, Copenhagen Streetstyle

Imorgon blir det att ta det lungt, kanske Halvars. Kommer du någonsin till Norrköping på våren/sommaren - dra till Halvars glasskiosk!! Lätt. En sjukt konstig smak på glass har de nu: banan/rödbeta. Ehm. Jag vill smaka, men fan inte betala för det. Känns ju som att det kan smaka hursomhelst liksom..
Ikväll var för övrigt rolig. Korvgrillning och singstar. Och studsmatta i mörkret , haha. Ellen är borta två veckor i USA nu, fuuskis där! Gonna miss u, men sen när du kommer hem som sextonåring - we'll meet you there ;) Haha överraskningsparty.

Puss


RSS 2.0