and everytime it's raining, you're the one to blame

Idag är det dagen med många namn; "dan före dan", "dan före dopparedan", 23:e december osv. Har glidit runt i mina grå raggsockor hela dagen.. skönt! Gjorde klart mina chokladtryfflar jag inte hann färdigt med igår eftersom att jag åkte till Ellen på kvällen. Tvungen att cykla dit och hem och det är ju inte särskilt långt egentligen. Men när man cyklar som en galning ensam genom staden känns det rätt långt.. Ont i halsen idag också för det var så kall luft ute + typ duggregn. Usch!
   Nu håller jag på att måla naglarna. Röd-röda eller orange-röda var frågan. Röd-röda svaret, sådär juligt. Måste komma på vad jag ska ha på mig imorgon också. Åker till Eskilstuna och firar med farmor och farfar imorgon förmiddag. Sover över och firar med kusiner osånt på juldagen. Lite lov på det och sedan nyår! :D


avslut

Hela den här veckan har varit rätt onödig så vi hade egentligen kunnat sluta i måndags eller onsdags tycker jag. Men icke, det är så kul att dra ut på saker tydligen! Nu har vi i alla fall slutat. Ingen mer skola detta år :'D Gick upp mot stan från Renströmmen efteråt och mötte upp Märta, Lollo, Josefin och Ellen för att byta julklappar och fika. Väldigt mysigt, tack Josefin för en jättefin julklapp!
   Fick Mavala's presentask med manikyrgrejer så nu slipper jag välja manicure på IV-valet. Varför heter det IV-val, i IV är ju redan valet inräknat? Blir ju Individuella Valet-valet isåfall. Men jag ska ändå bara välja för säkerhets skull tyckte SYV, ifall jag av någon anledning inte åker till USA nästa år så har jag lite backup och står inte utan IV(-val) till höstterminen i tvåan. Smart Lailis! :)

Puss!

fashion against aids

H&M's "Fashion against AIDS"-tröjor är skitsnygga. Kändisar som designat, bl.a. my fave Timbaland. Katherine Hamnett har även designat ett par tryck. SNYGGT är ordet.
image475image476'

gran

Mamma, pappa och syrran är och köper gran nu.
That will hopefully add some julkänsla ;)


way away

Var nere på stan en stund, eller ja en lång stund p.g.a allt folk och alla köer..! Lyckades i alla fall få med mig ett par julklappar och lite kläder till mig själv. Bl.a. till nyår - klar med det ( tror jag ), SKÖNT!! Köpte med mig thaimat hem sen och åt det samtidigt som jag såg på Love Actually. Mys! Imorgon har vi bara en lektion i skolan, slutar elva, så det är härligt.

Nu ska jag fixa lite med Ellens julklapp :)
Puss!

Kvinnor pratar snabbast men män pratar mest under en dag

Mormor är här, men nu gick hon och la sig. Gulle! Många historier och gamla minnen finns det att prata om. Vi har ätit god mat med kolapaj och bär till efterrätt. Redigt gott! Imorgon åker hon hem till Motala igen och pappa och Ebba kommer även hem från London. Julklappar till mig kan man ju hoppas?!

- Har ni ätit god mat då?
- Jaa, och vet du imorse åt jag en JÄTTEGOD macka på Skavsta!
image474
Underbar bild från Nina Frisk.

Imorgon slutar jag vid lunch vilket är jätteskönt! Och snart är det jullov!
Puss!

the impressionists were good but their work couldn't survive a tumble dryer

And that's the way the cookie crumbles..


lala

http://video.google.com/videoplay?docid=8548999007395459143&q=funny

let it snow let it snow let it snow

flow

Dansade på Dolphins igår, gick rätt bra faktiskt :D Ikväll vet jag inte vad jag ska göra, tror det blir att se på film hemma hos Jocke med nåra :) Myskväll alltså,
image472
Och nu är det bokat - den 14/1 åker jag, Ellen, Jocke och Calle till London ;D
xoxo


daisy

image471
Foto: Samantha Pleet
Igår var det en lugn lördagkväll. Gick ut och skulle hyra film på macken och upptäckte till min stora förskräckelse att mer än hälften av alla filmer var borttagna! Nyheterna fanns såklart kvar men jag kände inte för att se någon thriller alt. skräckis när jag var ensam hemma..  Komedierna var dåliga och jag hade redan sett alla bra draman :'( Blev till slut Nina Frisk, fråga inte varför. Den var allt lite mysig ändå. Och till råga på allt så upptäckte jag att mammas nöjeskort hade gått ut när jag skulle betala så det hela blev dyrare än vad jag hade tänkt mig. Meen, parents pay så det gjorde inget ;)

Idag har jag namnsdag och det har varit en mysig dag. Vaknade, åt frukost och latade mig. Sen tänkte jag ta bussen ner till stan men ångrade mig och tog en promenad istället. Bra val där. Köpte lite julklappar och när jag kom hem hade mamma och pappa kommit hem från Vaxholm. Lunchade och fick namnsdagspresenter. Schyrrree alltså! :') Pluggat lite franska och så vidare och snart blir det väl film igen. Omedvetet suttit klistrad vid tv:n den här helgen känner jag.. Inte världsbäst.

Puss!

cailin

Pizzakväll igår med cheerlaget, Raising Stars (?) Haha, det var trevligt i alla fall! :D Drog till Calle med Ellen och Jocke och såg på film efteråt, men jag somnade i mitten av filmen så det var väl inte så lyckat. Men jag var inte den enda så..

Foton: Modefeber.se
Miranda Kerr för Vogue Australia.
Sjukt snygg tjej det där!

Puss!

where I want to be

image466
New York by night <3


you know what else is undeniable?

Unwritten Law - She Says

image464

innemysardag

Skola idag som alla andra måndagar. Hem ett tag och sen ner och fika med Fellan och Märta, Carro var tyvärr sjuk :( Trevligt ändå. Ikväll blir det att ta det lungt och mysa inomhus medan regnet faller utanför fönstret. Har ju regnat konstant hela dagen - USCH.
image463
Foto: Just Jared
Puss!

på radion sjöng dom om fred på jorden

Första advent idag - mysigt!
image462
Mammas kompis och hennes barn kom hit och julpysslade idag. Tradition sen vi var små!
Vi gjorde julkort, drack glögg och åt nybakade lussbullar. Och jag gjorde saffranskola, himla gott det ;)

Igårkväll var jag hemma hos Ellen med Jocke, Fille och Frigge och såg film. Sov över där sen för mamma orkade inte vara taxi två kvällar i rad.. Och imorse åt vi risgrynsgröt med socker och kanel = JUL! Jocke var snäll och cyklade till Ica och köpte färskt bröd :) Pratade resplaner också, hoppas det blir av!

Puss!

lördag

Så jävla hemskt..

RSS 2.0