mmmåndag

Blev fika med tjejorna efter skolan , so nice så! Sen cyklade jag hem i det blåsiga vårvädret och höll på att ramla för att jag egentligen inte kan cykla med en påse på styret, särskilt inte när det blåser :p haha. Kom hem safe ändå och åt fruktsallad med gröna äpplen och vindruvor och kiwi. Hade tyvärr ingen lime att pressa över men det var riktigt gott ändå ;D Försökte skriva lite på svenska-novellen men gick inget bra så nu sitter jag här och kikar på OC för det går bra! Puss.

sway

Igår blev det gymnasiefest i Flygeln, faktiskt mycket roligare än vad jag hade tänkt mig! :D Men skorna jag hade alltså.. det gick bra de första tre timmarna men sen gick det bara utför! Att dansa funkade men inte att gå nån längre sträcka. Så det blev att slänga av sig dom direkt när det var slut och hoppa in i Fijas pappas bil! Blev avsläppt utanför macken och tänkte att fan jag drar på mig skorna nu och springer den korta biten hem i dom, men icke. Sjuuukt ont i fötterna så barfota blev det = kolsvarta fötter :p haha.

Denna fredag spenderades då som sagt i Stockholm. Att vandra runt där med ömma fötter kändes inte särskilt skönt direkt, men kom hem med lite nytt i alla fall så det är kul! Mamma är och köper nån hämtmat nu, jag är så jäkla hungrig nu för jag har inte käkat sen lunch.. Men snart så!
Puss!

chillll

Nu ska jag åka till Sthlm med mah familii och förhoppningsvis shoppa lite fina kläder o sånt kul :)
Bara för det så kommer jag inte att hitta nånting!!
Eller joorå, finns alltid något onödigt stuffff att ta med sig hem!
Puss!


onsdag onsdag onsdag

Idag har jag varit riktigt effektiv och duktig faktiskt. Jag är så stolt! Haha navars men jag har tränat, shoppaat lite nödvändigheter o även fyndat litegranna vilket alltid är kul.. Fixat "ID-kort" har jag också gjort för det var verkligen på tiden. Men bättre sent än aldrig serrrni :) Nu sitter jag och läser om Indiana, mah home state ya knooow... Basket är tydligen väldigt populärt där så det ska jag försöka börja med så jag inte lägger på mig allt för många kilon under året. Amerikanarna gillar nämligen att dränka allting i ost och andra feta ingredienser så det kan ju vara en bra idé att börja träna som en idiot ;p haha.
Puss!


passar perfekt.

image506
Smart grej i nått provrum i Stockholm !
Got it från allas vår kära Blondie ;p
Ska se Gossip Girl om några minuter nu (:
Sen får vi seeeeee.

skinny bitch

image505
Haha den här ska jag lätt köpa i USA (om den inte har kommit till Sverige då)
;)

måndag

Skola idag. Trevligt trevligt att träffa tjejerna igen och sol vare också :) Hade svenskaprov, skulle analysera en novell. Gick väl halvbra faktiskt även fast jag hade glömt alla papper i skolan. Bara kollat på O.C sen jag slutade vid ett, ska ner till stan om ett tag och träffa mamma. Måste köpa lite nödvändiga grejer som typ mascara osånt. Puss!

Keane - A bad dream
image504

needs

¤ vatten
¤ sova
¤ rosa läppstift
¤ new york resa
¤ fina skor
¤ sånt man kan ha till tights
¤ solglasögon
¤ mysa
¤ se en bra film
¤ armband
¤ pengar
¤ en till ledig dag
¤ sol
¤ lov


reklam

Tv-reklam, hatart! Men nu var det Lost-reklam. Och Lost är fan underbart bra :D Sitter annars och ser på Wallander..  men nu är reklamen slut gott folk så jag ska fortsätta följa denna film! Puss.


I still feel you, and the taste of cigarettes.


sunday

Vad jag vill göra just nu: Hitta en billig resa till nån storstad nu och åka iväg med ett par kompisar över dagen eller stanna åtminstone en natt om man kan boka när man är under 18. Så jäkla härligt! :) London med Calle, Jocke och Ellen var ju helt sjukt kul! Underbara vänner och underbar shopping. Kan det bli bättre?

lala

Japp, ny header och idag är det söndag. Inga planer för dagen än så länge, får se lite vad som skeeer.. jag är trött. Skulle behöva plugga lite till samhällsprovet vi har på fredag kanske? mm det blir som det blir. Nu ska jag i alla fall göra något annat än att blogga! Puss. 

sway

Godmorgon solstrålar!
Idag är det tråkväder som vanligt men det gör mig ingenting, ingenting, ingenting. Igår var jag först nere på stan och fredagsfikade på Choklad- och muffinskompaniet, sen blev det hem för att umgås lite med släkten som var här för att fira syrran. Och på kvällen var jag i Eneby och partade lite, hihi. Na men det var riktigt trevligt faktiskt.
Och Lovisa fick man säga hejdå till för hon åker till Thailand i två veckor idag! :( Och Jocke åker också idag. Alla åker fan till Thai nu tycker jag, bara jag som är kvar här hemma.. naevars! :D Nu överdriver jag. Men det skulle ju inte skada med lite sol och värme huh?!
Kisses
image495


aw

Alexander Wang s/s 08. Fint! Och somrigt. Kan det inte bli sommar och varmt snart?


femte i andra

Tv-kväll ikväll med Andra Avenyn, Gossip Girl och I huvudet på Gynning. Det är bra program det där! Idag var jag som igår hemma och sjuk. Doktorn sa också att jag skulle vila nu för att kroppen skulle återhämta sig ordentligt från denna otroligt jobbiga förkylning som aldrig tycks gå över så ja vaffö ente?! Blir att gå tillbaka till skolan på torsdag för NK-prov. Härligt det ;D UH. Puss.
image486
Foto: The Sartorialist

saturday

Riktigt bra kväll igår :D Förfesta hemma hos Fija med "Jag har aldrig..." bl.a. Träffa också en sjukt snäll DJ, en fransman och nåra schyssta eber-killar! Idag har jag varit nere på stan med mamma och syrran. Var helt tom i huvudet och glömde totalt bort att köpa det jag faktiskt behövde köpa så jag kom hem tomhänt.. Men dä ä la också bra ekonomiskt sett :) Sen nu ikväll har jag tagit det riktigt lugnt för jag är, efter att ha varit sjuk sedan i onsdags förra veckan, fortfarande förjävla sjuk :) På måndag ska jag ringa vårdcentralen och om dom inte tar emot mig är dom dumma i huvvet! På måndag ska vi även kolla två lägenheter. Hoppas hoppas de är fina! 

Sitter vid min kära laptop nu och den har jag endast riktigt gammal musik på. Det är sjukt vad jag lyssnade på back in the days som man säger. Paris Hilton - Screwed ?! hahaha. Men det är härligt med gammal musik för det finns massa minnen som dyker upp när man lyssnar på den. Säger bara Britney Spears - Touch of my hand... Sommaren 04. Sentimentalt det här :) ae men nu ska jag nog sova, puss.

RSS 2.0