ss

Dagens Streetstylebild
image236
Bild: Copenhagen Streetstyle

friday

TIMBALAND <3
image235


hehe

haha

hahaha

mården i midsommer är lös !!!!!!!!! run for cover !!!!!!!!!

Förut  råkade jag äta en jäst jordgubbe. Så jävla äckligt. Vad ska jag göra nu? Ibland är allt så tråkigt.


brills

Coolaste brillorna från Topshop.
image234
Bild från Moderniteter


futuresex/lovesounds good

image231
På Parental Advisory-lappen står det "strong language". Aldrig tänkt på förut att det finns en sån lapp. Men det är ju ganska onödigt vetande.

Men han är så bra bra bra.

skit

H&M har så mysiga sommarkampanjer.. Jag vill också vara dyngbrun och sitta på en båt i strålande solsken nu.

Verkar även som att det kommer att finnas många fina koftor på H&M i höst. Såna där stora, mysiga och alldeles lagom luddiga. Precis en sån som jag skulle vilja ha nu, när det är världens skitväder ute och jag inte har någon aning om vad jag ska göra..

Det är Veronica Mars ikväll i alla fall. Avsnitt 3! Jag har alltså missat två av de nya avsnitten!! Fan. Hoppas de går i repris någon gång i framtiden.


streetstyle

Dagens Streetstylebilder

Bilder: The Sartorialist

summer love

Hemma från Götet igen!

Tåget rullade in lite tidigare än det skulle på Göteborgs tågstation så vi fick sitta och vänta en stund på vår släkting Maries innergård i Majorna innan hon kom hem från jobbet. Men hem kom hon och vi fick nyckeln till extralägenheten i huset. Vi, eller Ebba och Anna i alla fall, fixade till oss lite och gick upp för att käka lite hos Marie som bjöd oss på middag. Jättegott, med morotskaka till efterrätt. Det är så gott! Mysig lägenhet hade hon också.

Sen blev det lite bråttom in till stan för klockan var sju och Justin (eller aa, förbandet) började halv åtta. Vi fick skjuts till Skandinavium av Maries son och där släppte vi av Ebba och Anna. Mamma, jag och Erik åkte hem igen och åt lite mer morotskaka och jordgubbar och drack kaffe. Sen tog vi en liten kvällspromenad ner till vattnet och sen tog mamma och jag vagnen till Skandinavium igen. Ebba ringde då och då för att vi skulle höra Justin (<3) och Timbaland. Inte lite avundssjuk var jag..!

Men hursomhelst, mamma och jag satte oss utanför vid tiotiden och väntade på att konserten skulle vara slut. Men det tog ju sin lilla tid och vid elva någon gång öppnade de upp lite till Skandinavium. Mamma och jag gick in och tänkte att vi skulle höra lite genom dörrarna. And you know what? Det var öppet in till själva konserten så vi gick in och fick se och höra Justin vi med!! Så jävla bäst.

Efter en stund var det slut och vi började gå upp mot avenyn. När vi precis har gått förbi hotellet där Justin skulle bo så ser vi att typ alla tar fram kameror och grejer. TIMBALAND KOMMER!! Okej, med livvakter och sånt, men gud bara en meter ifrån oss!!! Blev helt chockad så vi hann inte ta upp kamerorna men ändå! Anna vinkade till honom och han vinkade tillbaka. iih han är så gullig haha ;D

Följande dagar ägnades åt shopping. Två par jeans, en party-top, sunglasses och ett linne inhandlades.

Puss!


forever21

Varför finns inte Forever21 i Sverige? Bl.a. underbara klänningar, toppar & shorts. Så fint!

Här hemma är det freakin' bålgetingar som flyger runt. Hade ihjäl en fyracentimeters förut - uusch. Haha, nu ska jag hoppa studsmatta!

Dagens låt: Yellowcard - Ocean Avenue
Dagens streetstylebild:
image225
Bild: Copenhagen Streetstyle
See ya!

070624

Igår var det Motala för att träffa lite mammasläkt som gällde. Regnigt men trevligt, och alla älskade min kladdkakstårta! Och nu, äntligen, har jag börjat känna att det är sommarlov. Motala är verkligen en av mina favoritstäder under sommaren med alla sina badställen, mormors kolonilott och båtturer med min mosters och morbrors båt. Och Varamon! Finns det bättre badställe i Sverige eller? Skulle knappast tro det. Ska försöka vara så mycket som möjligt i Motala i sommar för det är så himla mysigt!!

Håller på och packar lite smått till imorgon för runt lunch då så ska jag ta tåget till Göteborg med mamma, syrran och Anna. Kommer bli jättekul!

Puss

in the glory

Idag blir det Motala. Jag, mamma och syrran hälsa på min kusin i hans nya lägenhet. Blir lunch och god efterrätt också. So long!


we were both sixteen and it felt so right

Midsommar. Det är nästan som en helt vanlig dag hemma hos oss. Det enda annorlunda är att vi äter "midsommarlunch" med sill (blä), ägg (dubbelblä), färskpotatis, gräddfil och gräslök. Mamma och pappa tar varsin liten snaps bredvid varsin liten öl. De dricker aldrig ens öl i vanliga fall. Inte snaps heller för den delen.

Detta är den enda traditionen vi har med midsommar. Inga kransar, midsommarstänger och inget "midsommar på tv"-tittande. Bara en liten trevlig lunch. Vi grillar på kvällen, men när gör vi inte det under sommaren? Äter jordgubbar till efterrätt, i år med tillbehören glass och hemlagad kolasås.

Det är en mysig midsommar vi har. Alldeles lugn. Visst, det är kul med fest och allt sånt. But there's nothing like peaceful silence.

Nu ska jag sova, hoppas att alla har haft en bra midsommar! Jag har ändrat min header också. Igen. Jag trivdes inte med den "gamla" (den var typ 4 dagar gammal..) så det fick bli en ny. Den blev.. väldigt stor. Big is the new mini. Yep. Puss!


do you wanna come over and kill some time?

image221
Härlig bild. Marängvispning pågår.

Bild från nLife.se.

chill

Regnig midsommar vill vi inte ha! Eller hur? Nej, just det. Positivt är i alla fall att jag är nästintill frisk nu. Skål för det!

Jag har kommit på en ny funktion i Paint också, det ni. Har man inte Photoshop så får man ta det man har - Paint. Nu ska jag leta recept på någon god efterrätt att äta ikväll. Jordgubbar blir det också. Mums!

Bilder: Stureplan & The Sartorialist.
Inspirationsbilder. Måste skriva en lista på vad jag ska leta efter i mysiga Göteborg på måndag, tisdag och onsdag (tre dagar - JAA!!) så det inte blir för mycket onödiga köp.

Puss & ha en bra midsommar!

inte enbart blanktecken

DAGENS VILL HA: Jordgubbar och glass. Var för sig alltså.
DAGENS KLÄDSEL: Wrangler jeans, 365 Sunshine tisha, hoodie från okänt märke. Very fancy alltihopa..
DAGENS SMINK: None
DAGENS FRISYR: Rufsig tofs som jag har haft ända sen jag gick och la mig igår. Typ.
DAGENS LÅT: Rooney - I'm Shakin'
DAGENS PLANER: Vila och se på diverse filmer.
DAGENS SAKNAD: Jordgubbar och mer god glass.
DAGENS DUMMASTE: Min syster: "Var är mina nycklar?? Jag har kollat överallt, i alla lådor på mitt skrivbord!" Svar: De låg i din byxficka. Absolut INTE första stället man kollar på, nej nej..
DAGENS MISSLYCKANDE: Slå in ett paket i lamp shade-form som inte hade någon slags fyrkantig låda omkring sig. Fatta svårt!
DAGENS DROG: GLASS
DAGENS KÖP: Inget.
DAGENS GODIS: En bit kexchoklad doppad i mörk choklad.
DAGENS HUMÖR: Jag går på Ipren. Men det märks inte hehehe..

Något nerkortad lista snodd från Mini :)

liten


Bild tagen från Ebba von Sydows blogg
Lilla söta Suri ser precis ut som Katie på den här bilden!

chimichurri

Det är så jäkla segt att vara sjuk på sommaren. Har tillbringat dagen framför tv:n med Match Point, Crocodile Dundee, O.C. och Saltkråkan. Nu vill jag också ha en säl som heter Moses.. Det händer lätt att några portioner glass slinker ned när man har tråkigt och är sjuk också (om man nu inte har världens disciplin på sig själv och lyckas stå emot då..) men jag orkar inte bry mig om sånt. Man lever bara en gång mina damer och herrar.

Ikväll ska jag äta hemlagad pizza, mer glass och se på Beyond The Break (som jag har längtat! Ärligt talat vet jag inte vad det är som gör serien sevärd, men bra är den i alla fall!) och World Trade Center. Satsar på att bli frisk till imorgon kväll.


onsdag

Åh, jag vill också ha biljetter till Justin i Götet som syrran och hennes kompis har! Men jag har i alla fall pengar till shopping där, och det är alltid kul. Kanske har min kära Mango-väska kommit in? I hope so.
 


Dagens låt: Matt Pond - New Hampshire

Adios.


ännu en tisdag.

Hemmagjord jordgubbsglass är redigt gott. Detta är mitt nya mål: att bli frisk till helgen! I alla fall tills på måndag.. Förkylningar suger. Nu ska jag gå och lägga mig. Och sova. "Lägga" sig är väl att ta i, ska snarare halvsitta för att inte bli så jävla täppt i näsan.


lista

JAG

Namn: Anna
Ålder: 15
Civilstatus: Single
Bor: Norrköping
Sysselsättning:  Just nu - sommarlov!
Framtidsplaner: Resa, träffa roligt folk, njuta av livet, göra det jag känner för och få ett jobb som jag kommer att trivas med.

UTSEENDE:

Ögonfärg: Ljusgröna.
Hårfärg: Många? Jag kör lager på lager, haha.
Längd: 167,5 cm? 

Mest nöjd med: Ögonen och mina nyckelben! Hahaha.
Minst nöjd med: Varierar.

SKÖNHET

Favorit märke, makeup: Dior, Lancôme & Biotherm
 Favorit märke, hudvård: Biotherm
Favorit märke, hårprodukter: Aussie. Fan att det inte finns i Sverige!
Kan inte leva utan produkt: Powder
Bästa skönhetstips: Stressa inte, ät bra mat och var noga med rengöringen.
♥ Bästa hår/makeuptips: Snygga ögonbryn kommer man nog långt med


KLÄDER/FASHION


Favorit affär: H&M, Zara, TopShop & Indiska
Favorit plagg:  Tights
Favorit accessoar: Min smålandskasse och min skinnväska. Och armband!!
Dyraste: Min smålandskasse tror jag.
Billigaste: Jag försöker alltid shoppa lagom billigt så jag har ingen aning.
Stilikon: Allt från Hollywood-kändisar och Elin Kling till streetstyle-sidor och folk på stan.

Tv/FILM/MEDIA

♥ Favorit tv-pogram:
OC & Lost. Sen finns det en massa mys-serier också. Som Beyond The Break & Men In Trees.
♥ Favorit kanal: Tv4.
Favoritfilm: Uptown Girls, Den Lilla Prinsessan, Sanningen Om Rödluvan och Air Force One. Och många fler.
Favorit tidning: Modette. Veckorevyn också kanske. Men nu har den blivit sämre tycker jag.
Favoritbok: Typ allt med Marian Keyes.
Favorit skådis: Brittany Murphy & Harrison Ford är les grands favorites. Men det finns ju fler..


JAG ÄR SÅ JÄVLA JOBBIGT SJUK JUST NU.


shuupp

Ny header :-)
Jag gillar den gamla lite lite bättre tror jag. Jag ser så tjurig ut. Men det är jag inte, och models-love-cake-tröjan är klockren!

Det är grått, regnigt och tråkigt ute, så lite sol skulle inte vara helt fel. Jag vill ha thaimat också! mmmm..
Puss & kram.


höhöhö

Skelly: "We have this intense connection," she says. "It's almost like he can see right through me!"

image208


too rich & too thin

Tjena benrangel!

Idag var jag hos Ellen. Vi snackade om allt möjligt, och sa hejdå. Hon åker ju till USA imorgon och är borta i 3 långa veckor!! Men när hon kommer hem så ska vi försöka ordna så att hela gänget kan hänga med ut i skärgården till hennes land några dagar = bada, sola, ha kul och äta glass!


Och nian är slut nu också. Alldeles slutslut och jag kommer sakna vissa mer än andra, men så är det ju alltid. I höst blir det samhäll/media-programmet på Kungsgård. Den vanligaste frågan en nia kan få är nog "- Och vart ska du gå i höst då?" Så uttjatad fråga att jag hatar ordet "samhäll/media" nu. Jag hoppas inte att jag kommer att hata min samhäll/media-klass.

Lite bortglömd men bra:
Att vara Alex Schulman

Puzz










list me up

Minus: Två skolböcker är borta, kommer få en räkning på runt 1000 spänn för dessa under sommaren. GREAT! .. Och min B&J-glass är isig och konstig. Inte som vanligt. Hoppas det är vår frys det är fel på, och inte hela glassen!

Plus: Mina älskade vänner! Och sommarlov imorgon och stipendium och fest och mys och musik och allt möjligt bra !

KÄRLEK

Underbar kväll! Hade avslutningsmiddag med Ljuraskolans tre nior och nästan alla lärare. Alla var så söta och glada och snälla. Jag fick stipendium för praktiska/estetiska ämnen - och I swear, 700 kronor är inte helt fel såhär i början av sommaren! Ellen och jag hade även valts ut till att representera 9B i Let's Dance-tävlingen i fuldans. Tyvärr vann vi inte, priset gick till 9A med Olivia och Ludde. Men diplom fick vi, och vi är jättenöjda med vår placering.

Våra kära mentorer Gabbe och Kerstin delade ut lite personliga saker till alla i klassen, jag och mina kära kompanjoner sedan 6-års, Lovisa, Ellen och Märta, fick varsin grön fyrklöver i papper för att vi hade varit klassens fyrklöver. Jättegulligt och fint tycker jag. Josefin är ju också in "the gang" nu, så hon fick en femklöver. Vi skrev personliga meddelanden på varandras klöverblad (man själv var stjälken). Åh vad jag kommer sakna er alltså!! Visst, vi kommer att fortsätta ses tills vi dör (och jag tar med mig klövern i graven, det är ett som är säkert!), men ändå. Kommer sakna skoltiden med er. I love you guys so much!

Nu skickar Lovisa en massa bilder från klassresan till Göteborg och kvällen! Och jag har precis skickat alla mina Göteborgsbilder till Ellen. Imorgon är det dagen D - vi slutar nian och kom ihåg folks, det gör man bara EN gång i livet. Jag ska ha skitkul all day long!

Önskar att jag hade haft kvar tröjan där det stod "You rock my world", för det gör ni verkligen!! Nu ska jag äta Ben & Jerry glass med smaken "Fossil Fuel". Och jordgubbar.

PUSS!

candylike

Dagens låt: Finley Quaye & Beth Orton - Dice
Underbar.

Inte lika underbart att Lost börjar i vår igen. Kom igen, VÅR?! Mer än ett helt jävla halvår kvar.

Ett par shorts inhandlades idag. Och en t-shirt och ett linne från MQ:s "stora" rea. Jag ska ha shorts på skolavslutningen, och jag kan nästan sätta mina shorts på att alla andra tjejer ska ha klänning/tunika. But different's good. För köper jag en klänning/tunika någonstans här i stan så kan jag återigen nästan sätta mina shorts på att minst en till tjej har på sig samma klänning/tunika som jag. Kul? Nej. Därför: shorts.

Imorgon ska jag klippa mig. Fint och bra. Det är avslutningsmiddag också, t-t-t-trevligt.


prepare


Bild: Face Hunter

Fina klänningar. Från Venedig, dit jag förresten ska i sommar. Skryt lagom liksom.

Nu ska jag preppa inför morgondagen.
Puss

rävhund

Borde ta cykeln och åka iväg och köpa allergimedicin. Jävla gräspollen.. Pollen vad fan är det för namn egentligen? Pollen. Men ja, kanske jag köper min meducin ikväll efter träningen istället? Då kan pappa skjutsa mig till apoteket. Han måste ändå handla macka åt mig eftersom att jag måste ha något att äta på väg upp till Stockholm imorgon. Smart uttänkt!

Nu har jag ätit exakt åtta marshmallows. Dä ä gött. Några hade smält i värmen. Sådär smälta som de blir när man grillar dem. Smälta utan svarta grillränder.

Och nu är det för varmt. Hög temperatur utomhus uppskattas definitivt absolut verkligen, men inomhus så är det inte så roligt med 29 grader. As a matter of fact: IT SUCKS!!!! I suffer from rage blackouts.. Or not. Känns inte heller så lockande att sätta sig i källaren där det är 20 grader heller. Nördigt och hej-jag-vill-förbli-vit-all-summer-aktigt.

Men att sitta vid datorn, det är inte alls nördigt. Nejdå.
image203

Bild: The Sartorialist
Kolla in rävhunden då!! Det där är jag när jag blir stor. Tjejen med rävhunden alltså, inte rävhunden själv..

Puss


like eating glass

Kan inte vara ute i solen, min hy är too sensitive just nu enligt mamma. Jättekul när det är typ 30-35 i solen och man hade kunnat bli lite solbränd och öka kontrasten mellan brun och vit hud. Fan fan fan. 

Till något roligare: på svenskan idag hade vi en mysig picknick i parken med bagels, frallor, moccarutor och mina hembakade kanelbullar. Riktigt gott.

Imorgon ska jag och resten av familjen (och släkten..) Bergqvist till Eskilstuna för att fira min kusin som tar studenten. Som tur är så kan man bada i "hans" pool. Det lär ju liksom vara lika varmt som idag, om inte mer, så jag kommer nog glassa runt i poolen nästan hela tiden.

image202
Bild: Buenos Aires Streetstyle
Brunt hår är fint.

Puss!

torsdag

Idag köpte jag två par skor. Finfint, och om ett tag ska jag käka grillat och tzatziki. Sen ska jag baka kanelbullar för det blev inga förut. Hade inte tillräckligt med smör och då blir det ju lite torrt förstår ni. Men efter maten ska jag baka här i värmen och heata upp temperaturen lite till..

image201


cinnamon buns

Sött

Snart ska jag baka kanelbullar till fikat på svenskan imorgon. Riktigt gött. Sedan blir det filmredigering och en liten tur till stan för att försöka hitta skor till avslutningen. Förresten, min Monki-väska är så snygg alltså. För bara 40 kronor. Life is brilliant sometimes. Often.

Dagens låtar: Bloc Party - Blue Light (Engineers Anti Gravity Mix) & Sufjan Stevens - Casimir Pulaski Day 

Dagens gamla goding: The Monkees - I'm A Believer


Inspiration


Bilder: Styleclicker, Facehunter, ???

Tidigare: Grillning
Just nu: Lost
Snart: Måla naglarna

Pözz

lost

shooooot imorgon blir det Götet med le klass ! Nu ska jag ladda min mobil med låtar och sedan ska jag packa min väska. Den har hjul, very fancy alltså. Mitt hår är plattat dagen, innan,  till ära. Får se om det håller i sig tills imööra.

När pappa var ung och seglade till Västindien (ligger i väst och inte i öst i Indien som man lätt kan tro) med några kompisar (och sedan hem helt SJÄLV!!) så fotograferade han värsta Lost-ön. Eller är Lost-stället en ö? S c a r y  !
 
Det blir mer engelska meningar än vanligt när jag både kollar på massa engeska tv-program och precis har skrivit ett skolarbete helt på engelska. Ha överseende med det vänner.

image192

Puss!


metallic

Klart finaste väskan här nedanför hittad i VR. Från Mango.

Den ska jag försöka hitta i Göteborg på tisdag eller vad det nu blir. 269 piiix ska jag nog kunna skramla ihop till denna. Köpte två snygga t-shirts på stan idag tillsammans med syrran (we've got the same size) och lite beautystuff.


fredag

1 juni idag och det märks fan inte alls. Ikväll skulle vi ha grillat somewhere, men nu blir det take-out-food hemma hos Ellen (tror jag). Mysigt med sånt när vädret suger. Nyss åt jag jordgubbar. Också mysigt. tishatishatisha nu ska jag göra klart mitt sista SO/Eng-arbete ever i nian.


RSS 2.0