summer love

Hemma från Götet igen!

Tåget rullade in lite tidigare än det skulle på Göteborgs tågstation så vi fick sitta och vänta en stund på vår släkting Maries innergård i Majorna innan hon kom hem från jobbet. Men hem kom hon och vi fick nyckeln till extralägenheten i huset. Vi, eller Ebba och Anna i alla fall, fixade till oss lite och gick upp för att käka lite hos Marie som bjöd oss på middag. Jättegott, med morotskaka till efterrätt. Det är så gott! Mysig lägenhet hade hon också.

Sen blev det lite bråttom in till stan för klockan var sju och Justin (eller aa, förbandet) började halv åtta. Vi fick skjuts till Skandinavium av Maries son och där släppte vi av Ebba och Anna. Mamma, jag och Erik åkte hem igen och åt lite mer morotskaka och jordgubbar och drack kaffe. Sen tog vi en liten kvällspromenad ner till vattnet och sen tog mamma och jag vagnen till Skandinavium igen. Ebba ringde då och då för att vi skulle höra Justin (<3) och Timbaland. Inte lite avundssjuk var jag..!

Men hursomhelst, mamma och jag satte oss utanför vid tiotiden och väntade på att konserten skulle vara slut. Men det tog ju sin lilla tid och vid elva någon gång öppnade de upp lite till Skandinavium. Mamma och jag gick in och tänkte att vi skulle höra lite genom dörrarna. And you know what? Det var öppet in till själva konserten så vi gick in och fick se och höra Justin vi med!! Så jävla bäst.

Efter en stund var det slut och vi började gå upp mot avenyn. När vi precis har gått förbi hotellet där Justin skulle bo så ser vi att typ alla tar fram kameror och grejer. TIMBALAND KOMMER!! Okej, med livvakter och sånt, men gud bara en meter ifrån oss!!! Blev helt chockad så vi hann inte ta upp kamerorna men ändå! Anna vinkade till honom och han vinkade tillbaka. iih han är så gullig haha ;D

Följande dagar ägnades åt shopping. Två par jeans, en party-top, sunglasses och ett linne inhandlades.

Puss!


Kommentarer
Postat av: johanna

AAAAAAAAAAH :( JA HATAR DIG ANNAAA!!! :p

2007-06-28 @ 00:16:23
Postat av: Ebba

JAJAJAJA älskar Justin <3 (:

2007-06-28 @ 17:21:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0