thursday

Kort dag i skolan för mig idag - endast matte 11.55 - 13.00 :D Härligt. Men jag är fan fortfarande förkyld - skitirriterande.. I alla fall så beställde två linnen från H&M Fashion Against AIDS idag! + två bikinis som var på rean, de kosta typ ingenting. Trevligt att fynda :D Och lite bra att vara sjuk äre, man sparar nämligen pengar! ;) haha.
Puss!

trettionde januari

Nähe fick inte gå på läkarundersökning imorgon heller för i måndags när jag skulle ha tagit sprutan så skulle de också satt in nått test i armen på mig och kollat det imorgon. Men nu var jag ju inte där i måndags och då bokade de in detta på lovet istället. Typ första lovdagen ska jag va på Medicinskt centrum svintidigt.. Jaja. Annan dålig grej är ju att jag troligtvis kommer få ta sista sprutan i USA. Eftersom att det ska gå fem månader mellan andra och tredje sprutan, vilket det kanske inte kommer hinna göra nu, så blir det till att vaccinera mig där sista gången vilket är dyrt har jag hört? a med deras jävla sjukvårdssystem så är det väl inte så konstigt..
image484
Idag var jag i skolan i alla fall. Läängesen. Men jag förstår inte varför jag fortfarande är halvsjuk när jag har tagit det riktigt lugnt och vilat sedan i onsdags förra veckan?! Och jag äter liksom halstabletter, vitaminer, vitaminbrustabletter osv. så ofta det är tillåtet! Irriterande! Dans ikväll också, vetifan om jag ska iväg på det? Egentligen bara onödigt eftersom jag inte kan vara med.. :@ jag vill bli frisk!!

ae det här blev riktigt negativt; Linnéa och jag kan faktiskt va stolta över ett MVG på muntlig redovisning i franska :D höhö.

Puss!

sjuk

Vad roligt det är att jag har blivit MER sjuk! Otroligt kul, fattar ni glädjen?! ..

Äh men nu kan jag antagligen inte gå och vaccinera mig imorgon heller. Var ju dags för första hepatit A+B-sprutan som måste tas innan jag åker till USA. Men icke. Vaccinerar man sig när man är sjuk blir man tydligen mer sjuk. Det är ju knäppt eller hur! Detta har vi fått bekräftat från Sjukvårdsupplysningen, men ikväll ska vi ringa moster sjuksköterska och höra vad hon säger och tycker.

Det skulle ju vara skönt att ha en spruta avklarad i alla fall (måste ta tre stycken) men i och för sig är det ju inte en särskilt kul upplevelse att bli stucken med en stor nål men ja. Så ere :) Och på torsdag ska jag på den stooora läkarundersökningen som också hör till och gå igenom precis allt. Alla sjukdomar, vaccinationer osv. Och testa alla värden och säkert hur stor risken är att jag får anorexia eller blir deprimerad. Jag skulle tippa på liten.

allowed

Studiedag idag. Vaknade med dyngont i halsen så det blev te och halstabletter hela dagen. Pluggade lite matte och kände mig riktigt duktig men pappa påminde mig om att jag måste lära mig att förstå vad jag gör och inte bara göra talen. Måste kunna det liksom..  men äh G får jag åtminstone så det är inget att oroa sig för egentligen  Sen var det cheerleading nu på kvällen och det gick jag iväg på i alla fall. Kul, men danserna sitter inte helt för jag var fan sjuk/tvungen att göra annat nästan varenda vecka förra terminen.. Bara att lära sig! DM i Uppsala om två månader i alla fall, det ska vi nog klara av tjejer! :)

Puss!

Surrounded by concrets and locks
A citizen must play the game
We're almost like shoes in a box
We're facing the ground all ashamed


lala

Missade ju att det faktiskt var Guldbagge-galan ikväll. Slötittar.. Parodi på Arn, "du är nominerad till MJÖLbaggen"

:D

ny vecka

Ny vecka nu då. Blä. Tur att det är studiedag på onsdag :)

Hade en riktigt bra helg även om lördagkvällen blev ganska så misslyckad men det är sånt man får ta! Fredagen spenderades i alla fall hemma hos Fija i Smedby med nåra härliga tjejer från klassen + Katta och Jossan! Senare dök även ett par killar upp. Väldigt kul kväll kan jag lova! :)

Nu har jag nästan nyss ätit lite middag och tyvärr äre inget bra alls på televisionen ikväll så det blir väl att se nån film eller nått..?
image482
Puss!


London

London med Calle, Jocke och Ellen 14/1 :D

Började med att stiga upp mitt i natten och bli hämtad av de andra i Ellens pappas bil runt 04.20. Sen checkade vi in, med endast handbagage (skönt!), och köpte oss en tidig frukost. Sen blev det lite bråttom så jag som inte växlat pengar sprang och gjorde det medan de andra ställde sig i kön till säkerhetskontrollen. Pep inte om mig som tur var! Man blir ju sjukt stressad då även fast man vet att man inte bär på något farligt :p Sen var det ännu en passkontroll för oss som skulle till gate 4-5 och sen lite väntan på att få gå på planet. Var en jättegullig liten kille som låtsades att en tidning var en gitarr som också skulle åka till London (:

Sen flög vi i typ två timmar, vart en riktigt knäpp landning där. Kändes som om vi studsa fram på landningsbanan :p Haha. Klev ur planet, gick en bit till passkontrollen, köpte lite godis och dricka och sen leta upp Stanstead Express-biljettautomaterna. Easy-piecy och sen var det bara att hoppa på tåget som var rätt sunkigt men okej. Åkte direkt och typ 55 minuter senare rullade vi in på Liverpool Street Station. Gick fel trots pappas beskrivning och råkade köpa endast tunnelbane-travelcard och inte tunnelbane- och buss-travelcard. Men funkade ju bra ändå!

Tog tunnelbanan till Oxford Circus och gick runt i affärerna där, sen bort mot Piccadilly Circus men såklart ett stopp på Starbucks halvvägs. mmm caramel hot chocolate är supergott :) Sen fortsatte vi vidare mot Piccadilly, och vädret blev helt underbart fint med sol och allt! Efter att ha tagit lite kort bestämde vi att vi skulle skita i Harrod's och åka direkt till Big Ben istället. Tänkte ta buss, men det var då vi upptäckte att vi bara hade tunnelbane-travelcard :p så vi fick gå tillbaka till Piccadilly och ta tunnelbanan istället. Går mot utgången och ser lite av nån brun byggnad och Jocke säger "Big Ben är ju precis här" Ja eller hur tänkte vi, men den var faktiskt precis där. Kom ut och kikade upp och såg en stor stor klocka bara :p På bron mellan Big Ben och London Eye var det helt sjukt fint väder. VÅR!
image481
Sen åkte vi tillbaka till Piccadilly och började gå bort mot Oxford igen, skulle försöka hitta Carnaby Street. Och det gjorde vi också, det var en bra shoppinggata med American Apparel, Converse, Accessorize osv. (: Gick runt där rätt länge, speciellt i O'Neill-affären där Ellen vela mellan att köpa en väska eller en hood. Sen lite bråttom att hitta Hard Rock Café så vi åkte en station typ till Green Park och hamnade på världens rikemansgata, Park Lane. Såg folk som såg ut som gamla adelsmän osånt :p Gick i alla fall mot gatan där Hard Rock skulle finnas, men där fanns inget. Ringer Ellens pappa och han säger att det nog har flyttat. Jaha, onödigt att åka hit kändes det som..

Men sen går vi vidare och ser en skylt där det står Hard Rock Store och yes då var det värt den korta resan hit. Grymt ställe med alla gitarrer och grejer! Efter det tog vi tunnelbanan till Liverpool Street Station och köpte lite mat för att sedan ta tåget tillbaka till flygplatsen. När vi sitter på tåget ringer nån med dolt nummer mig och snackar om nån hälsokontroll. Medicinskt Centrum som hade fått mitt nummer av mamma och ringde för att boka tid för en hälsoundersökning + att jag ska vaccinera mig innan USA. Hon prata så jäkla segt så man bara hade lust att skrika men vafan det blir dyrt det här! Ae men hon kunde väl inte veta att jag var utomlands :p F

ramme på Stanstead försökte vi köpa upp våra mynt för dom går ju inte att växla in hemma. Jag tänkte vara smart och köpa grejer för exakt 5 pund, betala med en tjuga och få tillbaka en 10-pundssedel och en 5-pundssedel, men självklart räknar jag fel och får betala 5,43! OH. Men men, när vi kom hem köpte pappa alla mina pund för 200 kr : ) Tack! Och förresten kan dom ju vara bra att ha, för det här ska vi göra om! Hade en sjukt kul dag även om jag var lagom trött när jag kom hem..! :D

Gaash va långt inlägg men så äre :)

Puss!!


lalala

London UNDERBART :)


färgat

image478image479
Klippt mig och färgat håret idag.
Blev lite för rött kanske? Men skitsamma, man vänjer sig!
Nu är jag fin i håret tills på måndag när jag, Ellen, Jocke och Calle åker till London över dagen ;D Kommer bli så kul. Nu ska jag göra klart min bokanalys och lite mer ingående ta reda på vad en balk inom juridiken är. Inte SÅ kul meeen imorgon börjar helgen och den allt för korta ledigheten. Det är ju trevligt! :)
Puss!

white

Längesen jag skrev nu. Men det har ju varit lov! Eller, det är lov men det är tyvärr snart slut.. jaja inget att göra ååt.. Mycket har hänt och mycket har inte hänt, sånt man får ta. Bra lov ändå :D Ikväll vet jag inte vad jag ska göra, inget speciellt tror jag. Äta glass i alla fall för mamma och pappa har köpt hem B&J's. Chocolate Therapy och New York Super Fudge Chunk, mmmmmmm. Oh jag vill bara åka bort från Sverige - så sjukt kallt och isigt just nu!! Och alla åker till Thailand och har det skönt och solar och badar.. så jävla härligt! Jag vill åka tillbaka till Västindien NU! London om en vecka i alla fall, tyvärr bara över dagen men ändå ;)
image477

RSS 2.0