uhu

image460

thursday

Gick och käka på stan med ett par tjejer i klassen efter skolan, goott! :D

Glitter har ju världens bästa kvalité.. Mitt örhänge har gått sönder igen, jag har liksom provat med tre lim och inget har funkat? Ska testa igen, annars blir det att köpa nya. Snart dags att köpa julklappar också !

Nu hade jag tänkte skriva klart engelskan, men hur lätt är det att skriva om något som har hänt när man inte har slutet? Skriver ju en artikel om en text i boken som handlar om en skolbuss som blir kapad, men texten slutar med att the bus driver "wet her pants so badly that the trickles down her thighs were like the caress of moist and obscene fingers"...  How to continue?!

Puss!


inget

Tänkte blogga igår men då krånglade blogg.se så det blev inget. Idag vet jag inte vad jag ska skriva tyvärr, får bli en bild.
image459
Foto: The Sartorialist

foto

image457
Foto: The Sartorialist

philosophy

image456
"I'm a person that has high highs and low lows. You know, I am always growing emotionally and I'm very aware of everything that I go through and that I experience personally. I'm always learning something about myself, whether it's a good thing or a bad thing, that I need to work on. A lot of things make me sad. Sometimes it's almost easier to be sad. But you end up finding a balance and I think that as I get older I am learning what I can do for myself to make me happy."

this is my show

Fick mitt personliga EF-konto idag med förberedelsematerial och sånt. Så småningom kommer jag även få information om min värdfamilj, skola och lokala representant. Kul! :)

Ikväll är det dans, har ingen lust att dra dit direkt.. Hänger inte med ett skit nu eftersom att jag varit borta så mycket! Jaja, det är roligt att dansa ändå :D

image455
Kiss!

weird

Pappa har tydligen redan betalat in första avgiften för High School. Så nu finns det ingen återvändo, i juli/augusti nästa år åker jag! För overkligt alltså..

image453

söndag

image452
Foto: Cory Kennedy


miss

image448
Jessica Alba är och klär sig så jävla snyggt. Såhär vill jag se ut på typ nyår eller nåt.


piece of me

Söndag idag. Dom gillar jag inte. Idag måste jag städa mitt rum och plugga. Försöker intala mig själv att det faktiskt ÄR kul! ..

I'm Mrs. ?You want a piece of me?'
Tryin' and pissin' me off
Well get in line with the paparazzi
Who's flippin' me off
Hopin' I'll resort to some havoc
And end up settlin' in court
Now are you sure you want a piece of me?

image447

Dagens låt: Hilltop Hoods - The Nosebleed Section


thoughts

Såg nyss Claes Ohlsson-reklamen, den där när grejer faller efter varandra som ett dominospel. Tänk om livet är så? Att man välter sak efter sak, både sådana som är svårare att välta och sådana som är enklare att välta, och till slut finns det inte längre något att välta. Man är död. Kan det vara så?
image446
Deprimerande inlägg..



j'arrive

Igår bar det iväg ut mot Söderköping hem till Jockes kompis tillsammans med han och Ellen. Gick typ en buss var femte timme eller nåt så vi kom ju inte ut dit förrän 12 typ. Var lite party där faktiskt (man kan tydligen festa mitt ute i ingenstans..) och det blev en helt okej kväll, dock med skitmusik! Är det ferre ska man fan ha partymusik och inte självmordsrock, eller hur?! Exakt. Så Ellen och jag fick springa fram och byta hela tiden..
image445
Och ikväll ska jag bara vara hemma och ta det lugnt. Mamma tyckte jag hade "varit ute alltför många helger i rad nu".. Jaja, är ju skönt med hemmakvällar ibland.

it was 100 degrees



Dagens låt: Beyoncé - Ring The Alarm (Freemasons Club Mix Radio Edit)

paljett

Skola idag då, sen till stan med mamma för att köpa svarta shorts på H&M men nix, fanns inga i min storlek. Blev lite ledsen men sen hittade jag en paljettkjol som var lite party sådär och då blev jag glad. Åkte hem, och sen ner till stan igen för att fika med tjejorna på Wayne's. Mys! Ett par örhängen blev det då också. Ikväll ska jag träffa Ellen! :)

image429
Paljettkjolen

Dagens låt: Lenny Kravitz - Where Are We Runnin'?


chill

Tagga ner George!

Stackars igelkott.


this

image428
Så snyggt.

if only you,

image427
Efter skolan gick jag ner och käka på stan med Natta, Hanna och Emma :) Blev thai för min del.
Gick runt och kollade kläder efteråt också, inhandlade en lite längre svart t-shirt.
Imorgon är det helg!

privacy

Thank God för att jag kan göra vad jag vill nu och slippa underhålla en frans.
Välkommen tillbaka privatliv! :)

image424

fix you

Nu har fransmännen åkt hem.
Trist att man aldrig kommer träffa de mer men that's life.. antar jag. Vincent och hans familj kanske jag och min familj ska hälsa på nån dag. Men min kära fräänsie  ? <3 ..

Hade tråkigt så jag bytte header. Igen. Never satisfied.
Man kanske ska satsa på att käka nått nu? Har börjat glömma bort att äta ibland nästan - inte bra! Så nu ska jag äta mucho. Senare är det Heroes. Blir Heroes + lussebullar och te. MYS.

Tears stream down your face
When you loose something that you cannot replace
..

saturday night

Satte Vincan framför tv:n för ett tag sedan och jag har precis duschat. Ikväll blire party med fransarna och svenskarna hemma hos Hanna :D Idag har jag och min fransman bakat lussebullar och varit på stan och köpt svenskt godis!

Idag löste även en snäll Lindex-tant ett mysterium åt mig! Jag köpte en väska på Zara när jag var i Gbg på lovet och nu när jag har använt väskan när jag varit i stan så har det pipit om mig varenda gång jag gått in i/ut ur en affär. Inte så kul att bli anklagad för snatteri everytime... Men jag tänkte att det kanske var min mobil eller något sånt. Och idag när jag gick in på Lindex för att köpa tights så, surprise, pep det. Då sa hon i kassan att det kunde vara väskan som lät, och det var det såklart. Insytt i en av lapparna i väskan satt ett larm som de på Zara inte hade larmat av ordentligt. Så Lindex-tanten klippte sönder lappen och problemet är nu löst :D Trevligt! Japp, men nu ska jag fixa mig och sen äta, au revoir!


vincent

Nu är alltså Vincent här i Norrköping. Flyttade in igår och ska bo här i en vecka haha! Än så länge har det gått bra antar jag, lite svårt att komma på vad man ska göra men nått finns det alltid. Får försöka hitta på något allihopa de närmaste dagarna ;D Idag ska jag redovisa Tre Generationer på svenskan nu på morgonen och jag orkar inte med det..! Kom på igår att det kanske skulle vara bra att sammanfatta svaren och skriva lite stödord, men självklart skulle ju Vincent vara här och då var det lite svårt att få tid till det! Men jag skrev igår när han hade gått och lagt sig så jaa, äh hursomhelst så går det som det går, första redovisningen behöver inte vara bäst.
Dagens (självklara) låt: Vincent - Don't Hate On Me

Puss!

look me up in the yellow pages

image420image421
Foton: Face Hunter

quand

Fybubblan vad kallt det är nu! Stackars Vincent, han ringde och sa att det var kallt i Angers. Dom hade 12 grader. 12!! Så kommer vi med högst 6!! Och gud idag måste jag plugga. Jag gjorde lite matte förut men mitt block tog slut så nu har jag ingenstans att skriva. Illa! Ska skriva ihop Tre Generationer grejen också.. och kolla samhällen. BLÄ.
image417
Daddy's little girl paints the world with her magic wand
Daddy's little child breathes new life to the morning time for me
Daddy's little girl ties a ribbon around my heart
Daddy's little child waves goodbye to the ocean tide that sweeps me


class of 2007

image416

Foton: Harpers

Kul grej ! Mr Lagerfeld är bäst

light

Passar bra med en lugn dag efter igårkväll. Jag älskar er underbara vänner! Den lugna dagen började med Veronica Mars och att mamma och jag tog en promenad i skogen vilket var mysigt! Sen har jag inte hittat på så mycket mer idag. Såg på reprisen av Svensson Svensson och pappa tyckte jag skulle fråga Vincent ifall de har Fransson Fransson i Frankrike?! Haha svaret blir säkert ja..!

Dags att plugga nu kanske lite granna? Har samhällsprov på fredag men jag orkar inte bry mig om det så mycket känns det som. Borde bry mig mer om skolan. Men ja, vi får se vad det blir av det! Kommer bli lite svårt att plugga när Vincent är här för då måste jag ju umgås med han hela tiden, kan ju liksom inte sätta honom i hans rum i källaren (det där lät inte bra..) och säga åt honom att vara där för att jag har annat att göra. Funkar icke. Men han är säkert very understanding. I alla fall very impatient coming to Sweden! Haha november har tyvärr inte mycket att erbjuda men vi gör det bästa utav situationen.
image410
Party party
Dagens låt: Bloc Party - Kreuzberg

surprise

Fick nyss ett surprise call från Frankrike. Vincent är i farten! Haha.. Mamma var tyvärr inte hemma så där fick jag försöka prata franska med hans mamma så gott jag kunde. Förstod vad hon sa men kunde knappt svara mer än "ah oui, très bien, d'accord" osv. Sen snackade jag engelska med Vincent och det gick ju betydligt bättre! Cute.Jaja, mamma ska ringa dem imorron och svara på det jag inte kunde haha.

Ska möta upp min kära Ellen later och sen får vi se vad som händer och sker (:


sometimes it's all you need to wear,

nördar som vanligt här då. !!! (...)
ska antagligen träffa Ellen igen ikväll och  antagligen Jocke isåfall och antagligen Max också isåfall, eller han-som-bodde-på-gatan-förut som jag brukar kalla honom 8|
vad ska vi hitta på då?
ingen aning än så länge.
ett öga rött har jag också, har fått ögoninflammation kanske dårå?
gnälligt.
här var det tänkt att vara en bild men eftersom jag sitter vid syrrans data så har jag bara exempelbilder. helt okej bilder men roliga, njae.

äh nu byter vi humör och blir glada och positiva!

uppdrag granskning

Uppdrag Granskning handlade om EF och missnöjda utbytesstudenter igår..

Men ja, shit happens? Alla hamnar nog inte i en överreligiös familj med giftormar i kyrkan och björnar som smyger runt huset och gör det omöjligt att gå ut ensam.. Näe. Precis.

Drack kaffe för en stund sen igen. Jag är ju knäpp alltså,

RSS 2.0