greetings

Var i Söderköping en stund idag. Där skulle jag aldrig vilja bo, så litet! Och om jag skulle bo där så skulle det väl vara för Smultronställets skull. Glassens skull haha. Hittade en fin klänning på rean, men den fanns bara kvar i large och även om jag kan (och gör, haha) käka pannkakor och skräpmat anytime på dygnet så kom jag inte i den. Eller jo, det skulle jag antagligen ha gjort ju.. Men den skulle ha varit förstor - så no dress for me :( Buuh. Imorgon kväll ska vi åka ut till Ellens land och innan dess ska Lollo, jag och Ellen handla all mat. Myysigt !

Dagens låt: Youth Group - Start Today Tomorrow

Förresten, det är SOLIGT UTE !!! :)


grace

Förut hade jag hicka, och då sa pappa åt mig att ta två skedar lingonsylt (farmors "botemedel"). Och så gjorde jag det. Och så var hickan borta :)



sh-sh-shakin'

Idag var mamma och jag nere på stan för att spana in JC-rean (gick på det där om att just VI var SÄRSKILT välkomna, precis som 95% andra ;D), men den var inget vidare. Stod och höll i en tisha och en badhandduk men insåg att de inte var värda att stå i flera meters kö för.

Så vi gick in på Lindex och jag shoppade 2 bh:ar och en somrig klänning på rean. Sedan styrde vi stegen mot H&M där det var halva reapriset på alla damkläder. Yes! Blev ett linne, ett par mönstrade tights och nån strandmattegrej. Och ett par svarta tights och en snyggo-tisha från deras nya ART-grej. Och till sist ett par flipflops från Intersport! Och.. ne men allting var faktiskt well needed kan man säga. Men sommarjobb skulle man ha - fan att skiten typ går i konkurs när jag ska jobba :p haha. Som min/vår kamera - när man behöver den som mest så ska den självklart paja. 

Sen handlade vi mat och sen åkte vi hem.

Dagens låt: Justin Timberlake - Love Stoned

Puss och kram skumbanan

wind

Tricky - Hollow

read my mind

Hej hej hallå världens segaste dag. Bara regn, blåst och massa moln - det gillar inte jag! Ikväll är det träning men får se om jag går på den nu när det är sånt skitväder ute..! Ska nog träffa lite friendsies sen också, trevligt ;)

Dagens låt: Death Cab For Cutie - Crooked Teeth

puss !

green eyes

Okej, att måla naglarna med nagellack som håller på att ta slut är INTE att rekommendera. Skit också men det är sånt man får ta. Måste dra till stan och köpa ett nytt Nice-lack. Ikväll ska jag träffa Ellen, Jocke (tror jag?) och Lollo. Någon mer kanske också? Vi ska planera inför nästa vecka, det kommer bli supermysigt ! :) Och Ellen som jag inte har träffat på flera flera veckor!! Längsen jag såg nån av er faktiskt men ikväll så! Jaaa it's a good day. Solen tittar fram ibland också! Nu ska jag fortsätta den här skitlackningen :)
image262
Puss!

fly

Sitter ute i solen, som tro det eller ej tittar fram just nu, och solar lite. Försöka bli brun i Sverige just nu, det kan man alltid göra. The weather here is nothing to rely on. Men man får göra det bästa av situationen! :)
image261
Couple of weeks ago.

Puss!

condition

Åt knappt någon lunch idag och nu när vi grillade på kvällen, hungrig som jag var, vräkte jag i mig alltför mycket guacamole, bröd, grillat och goda röror. Så nu är jag alldeles överdrivet mätt - inte kul!

I höst måste jag börja träna så jag inte får värsta dubbelhakan. Och så ska jag läsa franska och italienska på gymnasiet, om det går. Italien är mitt nya favvo. Det landet är så bra på många sätt och vis.





the system has halted

Jag är hemma från Motala med lite nya grejor och, tyvärr, oanvända badkläder i väskan. Och det är dags för lunch nu. Vad ska man orka fixa ?

Dagens låt: Death Cab For Cutie - Crooked Teeth



ruby tuesday

Sitter och käkar choklad- och kaffemousse med jordgubbsbitar i. Jeeettegoott ere. Idag ska vi till Motala och träffa lite av släkten, ska vara där några dagar. Blir roligt! Ikväll är det födelsedagsmiddag hos min moster som fyller år. Mysigt :)

Så här vill jag se ut i höst


Bilder: Sthlm Streetstyle, Face Hunter, Copenhagen Streetstyle

Puss!

spoiled ?

Hur bortskämd är du?
(x)har mamma
(x)har pappa
( )styv mamma
( )styv pappa
( )styv syskon
( )bror
(x)syster
( )bror/systerson
( )bror/systerdotter
(x)mobiltelefon
( )eget badrum
(x)eget rum
( )swimming pool(vanlig)
( )hot tub
(x)gästrum
(x)dator
(x)tv

Totalt: 8

( )större säng än normalt
(x)mer än 4par skor
(x)solglasögon
(x)klocka
(x)mp3spelare/ipod
( )ett fungerande ps2
( )nintendo wiii
( )gameboy
( )gamecube
( )nintendo ds

Totalt: 4

( )poker bord
( )basketkorg
(x)hockeyspel
( )biljardbord
(x)fotboll

Totalt: 2

(x)nattygsbord
( )stereo på rummet
(x)cd spelare
( )något klädesplagg från abercrombie & fitch eller Hollister/AE
( )dina föreldrar har gett dig tillgång till kreditkort eller/atm kort

Totalt: 2

( )jobb/sommarjobb
( )shoppar minst en gång i veckan
(x)har en dyr parfym
(x)AIM/MSN
(x)kamera/videokamera
(x)telefon

Totalt: 4

( )skoter/motorcykel/bil/fyrhjuling
( )gitarr/trummor/basilar
(x)piano/keyboard
(x)något annat instrument
(x)varit på en kryssning
(x)rest utomlands
( )haft/har en personlig tränare
(x)dyra smycken
(x)träffat en kändis

Totalt: 6

(x)platt/locktång
( )varit i en slagbur som är till för baseball
( )har tusen spänn på dig just nu
( )kredrit kort/debetkort,eller bankkort
(x)rest i europa
( )varit på hawaii
(x)varit i usa
( )varit i asien
( )varit i australien
( )varit i afrika
( )varit i sydamerika

Totalt:3

(x)föräldrar har bil
( )suttit i en limo
( )suttit i en helikopter
(x)äger en videokamera
(x)egen laptop
(x)egen dator

Totalt: 4

TOTAL SUMMA: 33
1-23=ghetto unge
[ 24-33=vanlig ]
34-40=bortskämd brat
41+=överklass-snobb

Haha vad nära jag var att bli en bortskämd brat ! By the way så har jag halvny header :-)

min pappa bombmannen?

När vi gick runt i den lilla taxfree-butiken på flygplatsen i Treviso ropade de i högtalarna: Passenger Mats Bergqvist, please go to security blablabla. PAPPA! Varför?! Pappa gick till säkerhetskontrollen och tre poliser följde honom in genom en larmad dörr. Efter ett tag kom han ut och vi frågade vad som hade hänt. Han bara; dom slog mig bara lite hårt i magen. Hjälp!? Nae, men pappa hade en massa laddare, sladdar och batterier i sin ryggsäck och i röntgen-grejen i kontrollen hade säkerhetsmänniskorna inte kunnat se vad det var för någonting. De trodde väl att det var någon typ av bomb eller nått med alla sladdar och batterisaker. Haha, jag var allt lite rädd där ett tag. But no worries alltså :)
image247
Jag är sugen på vispad grädde och jordgubbar - so good duh duh !

punktlig

  •  Jag hatar Jessica Alba för att hon är så jävla snygg. Och jag älskar henne för att hon är så jävla snygg.
    Titta bara här.
  • Bilder från resan finns uppe på bilddagboken.  
  • Känner för att beställa biljetter till nya Harry Potter-filmen ikväll. Visste ni förresten att jag läste ut en och en halv Harry-bok i Italien? Läste först ut andra halvan av Fenixorden och efter det hela Fången från Azkaban. Nu har jag börjat på Den flammande bägaren. Vilken ordning va? 5 3 4.


möt mig på rialto

Hemma från Italien nu, visited Lido di Jesolo och Venedig. Var som att komma till Mallis i Jesolo, flera kilometer långa stränder med skönt svalkande hav och 30 grader i luften. Föhoppningsvis åker vi tillbaka dit next summer :D Hope so. Gubben som hade hotellet snackade svenska också, för han hade jobbat i Sverige för 38 år sen. Duktigt av honom att komma ihåg så pass mycket! Venedig är en av världens vackraste städer, om inte den allra vackreaste? Tough call. Och italiensk glass är bland det bästa som finns. Och många snyggingar finns det också. Jag ska flytta till Italien efter gymnasiet!
image246
Bild: Lido di Jesolo, Hotel Trovatore
Pictures are coming up soon, puss!

marshmallows och harry potter

Mina tankar är just nu så "uppe i det blå" att jag alldeles nyss, helt omedvetet, försökte göra ett vattenbad utan vatten för att smälta choklad till att doppa mina Little Becky-marshmallowisar i. Det kunde ju inte gå annat än fel!! Choklad och marshmallows är inte särskilt nyttigt som ni alla vet, men jag tänkte att jag ska ju inte käka så mycket onyttigt de närmaste dagarna (McDonalds, glass o sånt) så jag kan lika gärna ta i ordentligt idag och äta både marshmallows, choklad, kroketter, glass osv. Nu ska jag se Harry Potter och de vises sten, längesen. Harry Potter äger (men inte han som spelar Harry i filmerna - så fuul!), läser femman nu och den är dyngbra. Haha, neerd. Puss !

sunny day

Mamma och jag var på stan en stund och fixade lite saker inför Venedig-resan imorgon. Vi gick in på biblioteket också. Och jag hittade en film som jag alltid tyckte var så sorlig när jag var liten, "Den lilla prinsessan". Usch den är jättesorglig verkligen. Så jag vågade inte låna hem den, trots att det bara skulle kosta tio kronor. Men men, nu ska jag äta jordgubbar i solen !
image245
Bjuder på en kladdkakebild på mig. Höhöhö, puss!

070708

hahaha !


pannkakstårta

SKITTRIST FÖR ER ATT LÄSA :)
image244
Nämn något som gjorde dig glad igår:

Mina vänner :)
Vad gjorde du kl 08 imorse?
Sov
Vad gjorde du för 15 min sedan?
Lyssnade på musik
Det sista du sa högt?
"Aha"
Det senaste någon sa till dig:
"Det var från New York"
Vad har du druckit idag?
Vatten och kaffe
Vad var det senaste du åt?
Ananas - så jävla gott! :D
Vad var det senaste du köpte?
Ögonfransfärg
Vad är det för färg på din ytterdörr?
Den är vit
Vad är det för väder hos dig nu?
Molnigt, eventuellt regn. Som 99% av alla andra dagar det här sommarlovet..
Godaste glassmaken?
Pecannötkola, New York Super Fudge Chunk och de flesta andra Ben&Jerry-smaker ;)
Tror du på kärlek vid första ögonkastet?
Kanske?!
Sover du tungt?
Tror det. Eller nae, jag vet det.
Drömmer du mardrömmar?
Händer kanske en gång i halvåret högst? Ej ofta alltså :)
Trivs du med ditt jobb?
HAHA.. Jobb.
Favoritklädsel?
Fint och bekvämt hahaha ;D
Favoritlåt just nu?
Nicole Richie - Dandelion & Hey You - Madonna.
Vad ser du om du tittar till höger?
Byrå, grejer på byrån och en stol.
Vad gör dig glad just nu?
Sånt som gör mig glad :D haha.
Vad ska du göra härnäst?
Ta av mig mina nya skor. Jag håller på och "går in dem". Fast jag sitter ju ner nu..
Höger el vänsterhänt?
Right!
Humör just nu?
Braigt
Favoritgodis?
Choklad, bilar och sura saker. Kolla din smak här!
Kläder just nu?
Svarta jeans, sandaler, t-shirt med gult tryck, svart- och vit-randig kofta.
Sommarplaner?
Träffa kompisar, släkten i Motala, åka till Venedig osv. :)
Hur många kuddar sover du med?
Sover på 4 st men sammanlagt har jag 10 i min säng. Hur får jag plats?! Haha.
Spelar du något instrument? 
Nix. Men jag har spelat fiol. Det ni!
Morgon eller nattmänniska?
Både och. Väldigt bra faktiskt.
Vad är viktigast för dig?
Familj, vänner och kärlek.
Är du kittlig?
Vem är inte?
Snarkar du?
Ibland.
Stjärntecken?
Skorpion.
Äckligaste insekten?
Hm.. Alla?!
Stökigt eller välstädat?
Välstädat men stökigt kan vara fint ibland. Snyggt stökigt!
Längtar du mest efter just nu?
Venedig på onsdag!

Vad heter du? Anna
Var bor du? Norrköping
Trivs du där? Oftast! :)
Brukar du läsa horoskop? När jag ser ett så.
Äger du ett busskort? Japp.
Vad åt du till frukost? Macka, yoghurt och Röda Bär-flingor
Nästa mål i ditt liv? Börja träna och äta mer nyttigt. I höst, jag säger bara: i höst!
Hur svarar du i mobilen? Olika. Tror jag.
Antal timmar sömn inatt? Ingen aning.
Vad är det för veckodag: Lördag
Vad åt du senast? Ananas
Vad såg du senast på TV? Live Earth
Vad läser du för bok just nu? Harry Potter och fenixorden.
Längd? 1,67?
Skostorlek? 38-39
Hårfärg? Svårbestämd.. haha :D
Önskar du att du bodde någon annanstans? Ibland.
Vilken parfym använder du? Oftast Dolce & Gabbana - Light Blue
Vilka skor använder du? Olika

blush

Igår var jag hemma hos Josefin med Märta, Ludde, Jocke och Koffa. Vi åt godis och chips och drack cola (fast jag drack inte så mycket cola serrö) framför She's the man och Sanningen om Rödluvan. Sen spelade vi barngeni (Ludde och jag VANN! Det ni!) och hoppade studsmatta och försökte fånga bilar som Jocke kastade upp på studsmattan. Jag fick tag på en minibil men Josse snodde den och käka upp den :( Haha men jag var glad ändå. Vi konstaterade även att mina Reebok-skor är supersköna att gå runt i.


Bilder: Italienska Vogue och Din Sko.
Här har ni Chloë Sevigny på den fina första bilden. På bilden bredvid kan ni se mina nya sandaler som jag köpte idag. Eller, mamma köpte dem åt mig. Thank you very much! Snyggare i verkligheten ärom också.. Faktiskt. Idag är det Live Earth-gala på 2:an heela dagen och heela natten lång. Jag vill se på Justin T och Bloc Party. De är beräknade att köra runt klockan 17 och 18 tror jag. Puss! 

bullbak

Hunnit med att baka bullar idag, choklad- och vaniljfyllning fick några, resten fick vanlig kanelfyllning. Det är så gött med nybakade bullar!

Har varit väldigt hemtrevlig på sistone, men det är ju inget fel med det? ;) Nix. Nu ska jag äta tror jag. Straight from the wok! :D mums.

Pözzz

Cash is king

"I shot a man in Reno, just to watch him die"

fin sko


Bilder: Sould Out & Style.com
Aouch är det inte en jävligt snygg sko som jag vill ha här på bloggen? Jo, med Jessica Stam bredvid i en cool sminkning.

Hittade de här fina bilderna på Ebba von Sydows blogg, och nu vill jag ha de där Reebok-skorna "Give a dog a bone" mer än gärna!

Det är åskvärme ute, det känner jag i min högra lilltå. Haha nej, men det verkar som så. Att det är åskvärme alltså.
puss

tuesday

IKEA idag = nytt sofföverdrag. Jag är så hemtrevlig av mig! Kan inte solen hitta hit snart eller??

Puzzz

söndagkväll

Såg Face/Off idag, söndagsfilmen på fyran. Nicolas Cage är en riktigt bra skådis enligt mig. Och många fler. Nu ska jag sova i min prinsessäng. Inte alla som har en sån! Men jag har. Vilken träningsvärk jag har alltså.


Newly bought.

Kisses don't lie !

första juli

Pappa och jag spelade lite golf förut. Men det gick rätt dåligt för mig (har inte kört på ett år så det kanske inte är så konstigt?) och när det går dåligt så blir jag tjurig och då blir ingenting bra. Det blir en ond cirkel som det heter ;) Haha och sen bara "Yes! Ett bra slag" - pang ner i lilla sandlådan, även kallad bunker. Jaja, det kommer fler gånger. Efteråt ringde vi mamma och hon kom ut till golfklubben för att äta middag med oss. Väldigt gott var det, men ingen glass till efterätt blev det. Ska jag vara glad eller ledsen? Borde vara glad som inte tjatade till mig en, för glass är ju inte särskilt nyttigt. Fortsätter jag i samma stil så är jag nog ett tvättäkta fetto om några år. Det vill jag ju inte. Men glass är så gott. Can't resist. Varför är inte jag en sån person som kan äta vad jag vill utan att gå upp ett jävla kilo? Igår körde jag Veckorevyns lilla workout, och efter "klassiska benböj" i tre minuter så är mina ben stela av träningsvärk idag. Blir nog inte bättre av att jag golfade idag. Men men, jag har fått det efter att ha gjort något bra i alla fall. Gud vad jag märker att jag tjockar till mig när det är sommarlov. Inga träningar alls ju, med undantag för golfen. Och massa glass. Och massa grillat med goda såser. Jag säger bara - det blir pinsamt när jag ska bada sen, haha! Nae fy. Flummigt inlägg. Nu återstår frågan: ice cream or no ice cream tonight? ..
image237
Nicooole äter glaaass nananananaana..!
Puss!

kalaha

Igår var jag, mamma och pappa i Stockholm. Vi var inte där så länge, högst tre timmar och högst tre gator kanske. Pappa skulle köpa nån golfgrej och mamma en necessär från 10-gruppen. Och jag hängde med för jag hade inget annat för mig och tänkte att jag också skulle hitta något i el Stockholmo. Men nae, inget som jag direkt kände att jag hade råd med.

Tills pappa och mamma kommer på att de såg en rolig vintage-affär på nån gata när de var i Stockholm för några veckor sedan. Pappa hittar den, och ja den var verkligen rolig och bra! Den bästa jag varit inne på tror jag..?!Hittade en fin tunika/top och en kjol som jag ska ha som klänning. Lite Betsey Johnson-style på den tycker jag. Jag älskar att hitta såna affärer, den ska jag definitivt försöka att alltid besöka när jag är i Stockholm! Känd är den inte heller vad jag vet, så it'll be my little treasure.

På hemvägen åkte vi till Stockholm Quality Outlet och där fyndade jag lite på Björn Borg. Vi åt på Pizza Hut (GOTT!) där jag även gjorde min egen mjukglass! Haha jag och glass alltså.. På outleten köpte jag också en Gossip Girl och en av världens bästa filmer; Sanningen om Rödluvan! Den är så sjukt rolig - se den!

Puss och kram, ät mycket glass! :-)

RSS 2.0