mys

höhö mitt so-prov idag gick hell not good. Men ja, är inte särskilt oroad ändå. Hoppas min artikel kompenserar skiten bara. Anyway, det är VÅR UTE !! Myys. Allt är fan mys för mig. Mycket är mysigt. Ikväll ska jag mysa med tacos och glass. Dock inte tillsammans, men det förstod ni kanske? Huursomhelst. Vår equals mys!

Jag vill köpa en massa massa snygga armband. But where's the money?


det man inte vet mår man inte dåligt av

Well, det blev lite städning i alla fall. Med betoning på lite.. Hade lite tid över då det inte var någon Girlilicious-kväll på 3:an på grund av den mycket viktiga fotbollsmatchen. Oh my, I missed it. Vet inte ens hur den slutade, men det man inte vet mår man inte dåligt av :) Anyway, snart är det sovdags. Har tittat runt på lite streetstyle-sidor, and I'm in love! Älskar att kolla igenom dem. Hittade många snygga saker, t.ex. de här väskorna. Den andra kan man nog sy ganska lätt själv. Det dumma med lilla Norrköping är att det inte finns någon tygaffär alls. Men Linköping har väl någon/några, så jag ska tvinga mamma att åka dit på påsklovet.



Puss & hej


städa?

mitt rum lockar till städning känner jag. usch, gillar inte att städa. Ibland kan det vara skönt att få det rent och snyggt men oftast inte. Som nu till exempel. Jag skyller på tidsbrist. Ska iväg och träna showdans snart, plus att jag har två prov på fredag. Inte kul. Har knappt hunnit bläddra i min ELLE-tidning heller. Ikväll är det Lost och Men in trees. Är jag den enda som inte kollar på Grey's anatomy? Fan att vi inte har femman alltså.


myys

Jättemysig kväll igår. Stack ner till stan först för att käka kebab, och efter det drog vi till ICA för att köpa glass till Prison Break. Senaste ELLE fick följa med mig också :) Hemma hos Ellen körde vi Singstar, det är som alltid superroligt! Hon och jag vann mot Josefin och Lovisa, we're the best haha. Eller Ellen är, hon satte fan alla toner! Och Prison Break sen, my fave :)

Idag var jag nere på stan med Lovisa och Martina, hade/har knappt några pengar att shoppa upp förutom de jag sparar till Justin-konserten, vilket är lika med nothing new. Förhoppningsvis har jag lite pengar till imorgon, då jag ska till stan again. Haha, who am I trying to fool..

Ledig!

Jaaa, har 1& en halv studiedag(ar) nu! Har nationellt prov i engelska på onsdag, därav en halv dags ledighet. Ska ta en kvällsfika slash "middag" ikväll följt av Prison Break tillsammans med lite kompisar. Lovisa svänger förbi och hämtar mig med sin moppe (skitcoolt, jag vet! haha) strax innan sju, sen drar vi ner till stan för att träffa de andra. Myys! Behöver verkligen ha lite ledigt känner jag. Eller, när behöver man inte ha lite ledigt? Nej, nu ska jag sticka. Iväg.. alltså.



Hööm , en bild på mig. Jag är lite vårig, right? Notera: egensytt linne! Bild kommer senare.


copenhagen streetstyle och pollock

Hittade en cool väska på Copenhagen Streetstyle, som för övrigt är min nya favvvosida! Såg namnet Jackson Pollock, och då kom jag att tänka på en gammal länk jag var inne på för några månader sen där man kunde rita/måla på ett sätt som liknade Pollock - http://jacksonpollock.org/. Lite kul sådär, och väskan är supercool! Apropå det så fick jag lite väskor av farmor nu i helgen. Plus mycket mycket mat. Gott och kul!


image14
Haha, hittade även en rolig bild på en räv med solbrillor, cooling. Jag vill ha en liten räv att gosa med. Finns det inga rävliknande hundar?

Bilder: Copenhagen Streetstyle

Puss!

shoes


Bild: Facehunter
Den här tjejen har snyggaste skorna! Jag vill ha dem. Några liknande åtminstone! Har i alla fall fått tag på ett par svarta ballerinas till sommaren. Hittade dem på Skopunkten, så jag funderar på att köpa två par till i samma modell då skor från den affären har en tendens att gå sönder när man har använt dem ett tag. Och jag har använt mina varenda dag nu så det är nog en ganska bra idé.. hm. Plus att svarta ballerinaskor går åt som smör i solsken under sommaren! Bra att ha ett litet lager hemma ;)

think outside the box

Dags att packa lite granna inför min lilla resa. Är konstigt nog pigg trots att klockan bara är kvart i elva. Sitter och lyssnar på Bob Mould - Circles, älskar introt! Kan sitta och lyssna på bara det om och om igen.. Så bra!

Litet, eller stort .. whatever, foto på en utav de snyggaste reklamerna - Think outside the box! Sitter ovanför min säng, hot.


Nu är det Justin Timberlake som spelas, and I'm out of here!


lätt fett, jag är mätt .. !

guud vad jag är trött. och mätt. pizza (dock hemmagjord med "nyttig" deg haha..) och guacamole till "huvudrätt" och glass till efterrätt är väldigt mättande. hade lite lågt blodsocker innan maten kände jag, vilket kanske gjorde att jag slängde i mig maten alldeles för fort för att få energi så snabbt som möjligt? Don't know. Hursomhelst så är jag mucho mätt just nu. funderar på att lägga mig framför tv:n och glo på någon film. Legally Blonde går ju på ettan nu tror jag. Fast jag har redan sett den två gånger.. Men jag är en sån där person som kan se om de flesta filmer hur många gånger som helst. Filmfreak, men framförallt OC-nörd. Min syrra och jag kan 98% av alla repliker som sägs i box nr 3. sa jag att jag var nörd?

nya kategorier

Har skapat två nya kategorier här på min lilla blogg; Inspiration och Anna. Hehe jag är så nyskapande ibland ;)

Provade även flip.com-grejen, var ganska roligt faktiskt om man är into sånt. Har inte kollat upp om man kan skriva ut sina "flipbooks", för det vore ju väldigt kul tycker jag. Då kan man ju visa upp sina kollage-böcker även för de som inte har datorer. T.ex. mina äldre släktingar, les vieux (de gamla) haha. Just det, måste plugga på lite franska adjektiv inför ett litet prov next friday. Höhö men jag hatar att plugga så det får nog vänta ett (bra) tag -


ben&jerry

mmmm provade nyss Arlas barista-mjölk i min latte. Skummigt och gott! Hade 80-talsredovisning idag. Vår grupp valde att göra en show av det hela med musik, olika sorters händelser och mycket fula, men coola, kläder som bara var så heta under the 80's. Superkul! Hemska sminkningar hade vi och våra frisyrer var lockiga, puffiga, "våffliga" och stora. Mycket hårspray gick det åt!

Ikväll ska jag ta det lugnt och mysa med Ben&Jerry-glass, cuuz I'm worth it ;) De har så roliga smaker, kakdeg t.ex. Har inte provat, men kanske blir det ikväll? Fast jag älskar New York Super Fudge Chunk, or something like thaat, så det blir nog det. Mums! Imorgon blir det att träffa farmor och farfar i Eskilstuna - long time no see. Mysmys.


Måste köpa lite ballerinas i olika färger, rött t.ex. Så snyyggt!
Nu ska jag kolla upp www.flip.com. En sida för mig tror jag, kreativt stuff :)





- you've got rollers in your hair ?

hööö nono jag har inte hunnit kolla in flip-sidan, har egentligen ingen aning om vad det är för nån sida men det märks väl med tiden! idag fyndade jag lite clothes också. jag blev så glad - mina fynd made my day! iihi. på god väg att få mitt egna kontokort snart också. a little late, but hey that's just me ;) Imorgon ska jag vara Lena PH med dansa i neon. har därför rullat upp mitt hår i lite konstiga krusiduller, allt för att få the big afro! kommer vara så ful men det bjuder jag på för det är så kul att showa. puuuss & godnatt

flipbook

Förresten, något som verkar awesome är www.flip.com! Man kan göra sin egen "flipbook", typ som scrap-books fast enklare (tror jag). Ska spana in det lite senare! Har i alla fall registrerat mig.

åka buss

Beloved music. Gaanska många bra låtar att lyssna på nu - underbart! om ett tag ska jag dra iväg med cykeln till dansträningen.. min kondition är inte på topp trots all dans så jag ska ta bussen? Fast näe, lite slött plus att det blir mucho stressigt. Bussarna till stan är fan knökfulla den här tiden på dagen, man kommer knappt på. En gång hann jag inte ens komma fram till dörrarna förrän bussen hade åkt från hållplatsen jag skulle av på. Verkligen great, han som körde lyssna ju inte ens på mig! Sura människor finns det gott om .. Var GLAD!

Den här tröjan är så otroligt cool. Många av hans t-shirtar är det. Jag älskar Cobrasnake-sidan - snygga foton och coola outfits!


/A


Lindsayblont

Ska cykla iväg till skolan om någon kvart. Svinkallt ute nu också, jag vill ha vår!! Vill göra mig lite blondare också, typ New Lindsay-blont. Får se hur det blir med den saken. Nu - borsta tänderna!

 

jag är en snigel .

Bara för att jag var i tid till filmkursen så var min lärare försenad.. anyway så gick det bra där, fick ganska mycket gjort. Fem minuter efter att det var slut hade jag cheerträning, och som ni kanske förstår så kom jag försent. skrev upp mig på resan till cheerleading-SM i början av maj plus hjälpa min tränare med danslektionerna på Sports Camp i sommar. Kul!

Nu ska jag fixa lite låtar till vår show i skolan, får se om det funkar. Jag ska vara Lena PH med ett stort jävla krulligt hår. Men är det 80-tal så är det, puss och godnatt!


house

Alldeles strax är det House, ska fixa i ordning något smarrigt till dess. Om jag hinner vill säga. Får väl ordna med det i första pausen, ibland är det bra med reklam!

filmkurs

Ska strax sticka iväg till filmkursen. Brukar alltid komma försent, så idag tänkte jag vara där i tid. Sen blir det cheerleaderträning och House på fyran. Pappa har äntligen börjat försöken med att kunna se kanal5 hemma hos oss, så förhoppningsvis har vi den kanalen nästa vecka. Yey! Nu - filmkurs.

te

Nu ska jag dricka te och förhoppningsvis käka nån (några..) moccaruta. Later on: Prison Break!

Puss


grace kelly.

Rätt trist dag i skolan, as always. Vädret gjorde mig besviken, hade tänkt ha mina nya glasses idag men nix det blev inget av med det. Snö i mars.. what's happening to the world?

Ikväll träning följt av Prison Break. Börjar bli lite segt med det nu men har jag väl börjat se på något så har jag lite svårt att sluta. uuh jag är sötsugen , har redan käkat två moccarutor och rätt många cashewnötter. mer kommer det bli, om jag känner mig själv rätt. eat-freak ;) Nu är det träningstime. Är inte ett dugg sugen på det men livet är inte alltid rättvist. jaja, moccarutorna väntar på mig därhemma sen!
Puss


RSS 2.0