chiiill

Nu har jag tagit ut alla mina aggressioner på mamma.. haha! Fick ett Dior-kit av henne med mascara, eyeliner och sminkborttagning - tack älskade mamma! Om ett tag ska vi äta tror jag och sen ska jag träffa my beloved friends, så cosy såå ! Fram till dess ska jag kolla lite vad jag ska ha med mig till France på tisdag och det är svårt för jag hatar att packa plus att jag inte kan packa bra. Alltid ALLDELES för mycket.. Men bättre det än för lite I guess. Och jag har ju lärt mig från mästaren; pappa som packade 40-50 piké-tröjor för 2 veckor på Martinique..!
image368
Foto: Altamira NYC
Puss!


aaaaaaaaaaahh

ooooh jag har glömt mitt filmanalyspapper i skolan och vi har prov i det på måndag. Jävla fucking skit vad ska jag göra? Få akut huvudvärk innan lunch och gå hem på måndag? Mejla min svenskalärare om detta? Gå dit och försöka svara men misslyckas och få ett IG? Leta upp "hur man analyserar en film" på internet? Blää kan jag inte typ få en tandläkartid på måndag? Snälla..

Anyway, lite senare idag kommer mamma hem från Frankrike.Kanske har hon köpt något åt mig som gör mig glad?! För nu är jag jävligt irriterad på mig själv! Vaknar av en höststorm och en fågel som sitter och försöker picka sönder min fönsterruta, upptäcker att min lugg är ojämnt klippt och nu detta. Whyyyyyy God whyyyyyyyyy?

style in the city

image365
The Sartorialist for Elle.

every season has an end

Igår gick jag först i skolan till fyra och sedan gick jag, Hanna, Carro, Lisa, Elias, Fija, Sofia och Emma till Coffeehouse och fikade. Mysigt! :) Efter det cyklade jag hem och fick panik över att jag hade glömt att handla mat till tjejmiddagen på kvällen! Haha men ja allt fixade sig och det blev McDonalds och lite (eller mycket) godis framför Idol och Grey's Anatomy hemma hos Martina. Ville ju egentligen se Heroes men det såg jag idag istället (älska inspelningsapparater). Och Grey's var ju faktiskt BRA! Meredith ramlade i vattnet i slutet och kom inte upp! Kan hon inte simma eller? Har jag missat något? .. På grund av detta är jag nu fast och måste se nästa avsnitt och Heroes! Jaja så är det. Och idag är det Veronica Mars och Heroes och båda är så bra! Måste plugga idag också, kommer missa massor när jag är i Fräänkrikää ju.

Studiedag idag och det är så så sköönt med en ledig dag i veckan. Om en halvtimme ska jag klippa mig och slinga håret. Blont I think? Ja det blir nog så.
image364
Mona Johannesson för Tommy Hilfigers nya parfym "Dreaming".

Puss!

miffy

Återigen måndag dårå, jättekul! Näe jag skojade bara, det är det inte alls. Positivt med veckan är att vi har studiedag på torsdag <3<3

image362image363
Dagens låt: Liquido - Narcotic
Puss!

sunday

Lollo var här förut och vi snackade om allt möjligt och fikade med mina hembakade muffins och lite saft, jättemysigt gumman! Får vi göra oftare tycker jag!

Nu blir det väl att plugga lite granna och det känns sådär. Nä men ska jag vara ärlig så känns det skiiittråkigt, men jaja så är det och det går inte att göra någonting åt om man vill ha bra betyg. Lalala, ska dansa lite senare också eftersom att jag inte kan dansen vi ska dansa på Hästen hockey.
image361
Dagens låt: Ryan Adams - Wonderwall

Japp det var det, puss!

"It's the city that never sleeps"


The dress

image360
Åh vad fin bild! En sån klänning vill jag ha på min födelsedag.

Idag gick jag bara till ett. Att jag dessutom hade sovmorgon gjorde inte dagen sämre!

victorious

Ganska bra dag det här. Mamma spelar Coldplay och jag ska ladda ner The Perishers nya skiva. Sen ska jag mejla/sms:a min fransman. Får se om han är bra på det tekniska. Och jag är jättejättehungrig nu! Måste ta nått att käka, för vi äter ju oftast aldrig tidigare än typ sju. Vanligast är väl åtta halv nio.
image359
Snyggt klädd tant.

MEN.. varför får min dator rycket när jag ska lägga in bilder ibland? Helt galen blir den och skapar 50-60 nya "ladda-upp-bild"-fönster. Väldigt irriterande. Den har lite andra brister också. Typ hårddisksfel. Men är jag förvånad? NEJ. Ibland känns det som att alla tekniska prylar jag rör vid pajar.. Mobiler, kameror, datorer - I destroy them all. Men jag gör fan inget fel, jag är bra på tekniska grejer. Helt ärligt alltså.
Jajaaa.

Ciao!

måndag

Fem över åtta börjar man idag. Är i skolan tills kvart över ett. Sen är det slut på den skoldagen. Nu måste jag gå och göra mig i ordning. Kanske kommer i lagom bra tid idag, annars brukar jag stressa. Weeeell, nu ska jag dra härifrån! Ha en bra dag!
image358
Foto: Altamira NYC

Puss!

nytt

Hittade en ny streetstyle-sida idag; Altamira NYC. Sånt är alltid kul!

Foton: Altamira NYC, Face Hunter & The Sartorialist

Dagens låt: Sufjan Stevens - Casimir Pulaski Day

Nu ska jag pyssla med ett litet kollage åt min framtida värdfamilj, puss!


you remind me of a small mexican chihuahua!

Fatta att jag SKA till USA nästa år då!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
image350

Ganska hemskt att lämna allt, om än "bara" för ett år, men just nu känns det bara dökuuuuuuuuuuuuuul :D iih.


samedi

Jaha gott folk, idag är det lördag! Vad som händer idag vet jag inte. Än så länge har jag bara haft tråkigt och tagit lite (många) foton på mig själv. Totalt osminkad så det är ju roligt. Eller inte. Igår fick jag och Ebba varsin B&J-glass av mamma för att vi är så snälla och för att vi är vi, DET var roligt i alla fall! Fossil Fuel var slut så jag tog Phish Food istället. Rädda torsken ät chokladfiskar! Synd för jag ville ju vara paleontolog och stödja B&J:s globala kampanj "Lick Global Warming". Haha jaaha, fick stödja torsken istället.
image349
Dagens låt: The Feeling - Sewn
Jag är inte frisk än :'(

that's a good look

Sov ju inte alls till kl 15 16 hehe- it's official it's the weekend baby.
image347
Puss!


fredag

Fin höstdag. Solen strålar in genom fönstret och sånt blir man glad av!

Nu ska jag göra te och se klart Magiska Systrar. Och efter det blir det att plugga lite och ta igen det jag har missat den här veckan.. lite tråkigt det men vissa saker måste man bara göra hur tråkiga de än är. Well well well..

image346
Det skulle inte sitta fel med lite Ben&Jerry-glass till alla läxor!


bling bling

Men vafanihelvete, glöm det där om att jag skulle vara på bättringsvägen. Influensan är tydligen här för att stanna och jag är helt överlycklig. Verkligen, varför är man inte sjuk tjugofyra timmar, sju dagar, 52 (är det rätt?) veckor och 365 dagar?! Men imorgon ska jag försöka trotsa denna sjukdom genom att sova hela dagen fram till klockan 15-16 och då fika med mina vänner på stan. Haha, om dom vill fika dårå, jag smittar säkert. Men alla är ju sjuka nu så jag är ju inte enda som smittar.

SNÄLLA GÖR MIG FRISK !
image345
Snyggare kan vi inte bli!





möhö

Ikväll är alla trötta så det blir Mc-mat which sometimez iz guud. Förstår mig inte på folk som lever på sån mat men ibland kan man ju festa till det lite! Haha vilken tant jag är! Ska hämta från nyya McDonalds tror jag, extrapriser osånt nivet ;D haha ekonomisk som jag är! Därför det tar sån jävla tid också..


Förresten är jag ganska frisk nu. Nässpray, ipren och te ligger bakom detta skulle jag tro. Idag gjorde jag även varm choklad med spraygrädde. Men hur fan få man grädden att ligga kvar ovanpå chokladen?! Den sjunker ju ner och till slut dricker man ju bara choklad ser det ut/känns det som. I-landsproblem finns det många av!

Och ikväll är det världens bästa tv-kväll; Veronica Mars och Heroes. Är inte Heroes så jävla bäst?!

Puzz


"så smörjer du in en bodybuilder"

Fick reda på idag att The Perishers är svenska?! Från Umeå! Har jag varit helt bakom flötet eller?! Uppenbarligen. Äh men det är ju inte nån särskilt viktig information men ändå.

Fick lite mer papper från EF idag också! Har fått en kontaktperson och ett litet USA-häfte om hur folk är där, lite amerikanska recept på t.ex. chocolate chip cookies (yummie) och amerikanska helgdagar. Nu vet jag att man INTE ska knyta nävarna bland folk, det är ohövligt! Bra info för just mig, jag menar; jag gör ju det så ofta ;) Riktigt våldsam av mig! Hahaha.
 image343
Kladdkaka<3

kärlek

Måste bara slänga in den här underbara bilden från ett regnigt New York!
image342
Foto: Elin Kling

sjukt

Är hemma och är sjuk. Kan inte sova för har jag väl vaknat med ont i halsen och snuvig så går det inte att somna om. Tyvärr. Men ja så är det och jag får göra det bästa av situationen. Typ se på film, dricka te och käka glass i stora lass!
image340image341
Foton: Cory Kennedy & Raggy Mogow.


långt

Både mamma och pappa är hemma och är förkylda, och nu har jag fått ont i halsen och ont i huvudet! Varför?! Hatar att vara sjuk.. man mår skit och man missar en massa i skolan som man sedan måste ta igen = massa plugg. Jobbigt! Och så hade jag ju tänkt komma igång med träningen igen men om jag blir sjuk så kommer ju inte det funka särskilt bra.. Har dansträning ikväll också men jag tror jag tyvärr skippar den och försöker få bort mitt onda med en massa te, ipren och halstabletter. Önska mig lycka till! ;)
image339
Anyway, tog skolfoto idag och jag blev jävligt hoptryckt och konstig tror jag. Såg i alla fall så ut på den lilla bilden vi fick se någon sekund.. äh skitsamma. Nu är jag för negativ med allt.

Jag har det jävligt bra jämfört med anhöriga till de som dog i terrorattackerna för sex år sedan..

Kommer ihåg att vår klass hade så kallad "tidningsläxa" på den tiden och den elfte september hade jag blivit tilldelad kategorin utrikes. Jag hade varit hemma hos Ellen tror jag och lekt och fjantat mig lite hela eftermiddagen och när jag kom hem fick jag panik över att jag inte hade gjort min tidningsläxa! Vad skulle jag ta, det hade ju inte hänt någonting alls idag?! Trodde jag, eftersom jag inte hade sett några nyheter den dagen. Men hemma var tv:n på och visade hela tiden terrorattentaten mot bl.a. World Trade Center. Så svår blev den tidningsläxan..

Och alla tyckte att jag hade en så jävla lätt läxa. Men man undrar ju vad ni skulle ha sagt om jag hade valt att skriva om någon nyöppnad nöjespark i nordöstra USA?! "ame varför tog du inte terrorgreeejerna föör??"
image338
Foto: Gallup Independent





we're related

Haft världens "träffa-släkt-helg" i helgen. I fredags var det middag med otroligt god mat på någon restaurang i lilla Motala med mormor, låtsasmorfar, moster, morbror, kusin, morbrors föräldrar och såklart jag och våran familj minus pappa som är i Warzawa med jobbet. Hade ju egentligen velat gå på insparken i Linköping men bestämt är bestämt you know.. kommer fler gånger! :) Åkte sen hem igår och då följde moster och kusin hem till Norrköping så de var här igår och var nere på stan, laga lite god mat och snacka o såg på film på kvällen. Hehehe Väldigt trevligt alltså!!! Jaapp.

Och idag vet jag inte vad jag ska göra, det är så jävla kallt och så kollade jag på Day after tomorrow och då blev det genast lite kallare hahaha ne men ska nog iväg och träna lite senare! :) Och baka äppelkaka tyckte mamma. "Vi har ju så mycket äpplen nu! Slöseri med att köpa Granny Smith!" som ju är godast enligt mig!! :'( Men trädgårdsäpplena smakar höst så det blir ju lite mysigt ändå.

Puss och lite kram kära läsare.
image330
Foto: Face Hunter

rocky

image327

charming

Lång dag i skolan. Men imorgon både slutar vi tidigt och har sovmorgon så det är bra! Har halvklass på naturkunskapen på torsdagar, och eftersom att halvan jag är med i redan har varit utomhus och letat blommor och växter bredvid skolan så slipper vi lektion imorgon :') Bra va?

Igår var det första cheerlektionen också, några nya med i gruppen. Men jag kan tyvärr inte gå kvar i showdansen för det krockar med en annan grej.. Trist, för det var kul! Skit också. Men jag ska försöka tjata på mamma att jag ska få börja dansa street! Om det går.. ahha.


Fick även reda på att les français(-e) kommer v.45! :) Haha blir ju lite kul och jag tackar Gud för att jag har en mamma och en pappa som talar mycket bra franska. Tack Gud, tack!!!

Dagens låt: Death Cab For Cutie - I Will Follow You Into The Dark
image326
Puss!

söndag

image322
Foto: Face Hunter.

image325

september



Funderar på att färga håret. Typ lite mer brunaktigt. Men nu har väl stan stängt så det går ju inte att dra ner till Kicks och glo på fejkhårslingor och med hjälp av dessa få en inre bild av hur ens hår kommer se ut i en annan hårfärg. Fan då.

Näe ni nu var jag lite för negativ! Kanske finns hårfärg på ICA ?? Hoppas :')
image314image315image317image318image320image321
Foton: Style.com, The Sartorialist, Cecilias modeblogg & CCTV.
Puss!

RSS 2.0