funkar? funkar inte?


Nu måste jag lägga upp den här bilden (NU funkar det..) för att visa er en totalt supercool underbart snygg hårfärg som tjejen i rött har. Josefin i min lille klass har ungefär den hårfärgen, och hon är så söt så :)

Den här cykeln vill jag ha också. Svart passar till typ allt och den där lilla korgen är gullig. Förresten så laddades 50, inte heller det är en överdrift.., nya fönster upp när jag skulle lägga upp cykelbilden. Faaan jag blir så irriterad!

Kommentarer
Postat av: majsan:)

hej!
läste på vr's forum att du är sugen på att åka som utbytesstudent till usa under ett år! Det tycker jag verkligen att du ska göra!! min brorsa är iväg nu och verkar ha det hur bra som helst, han åker med explorica..en organisation som har skött allting jättebra och som han är väldigt nöjd med. Det är en mindre organisation än t.ex. EF och STS, men det är bara bra för man får bättre kontakt med de som arbetar där och det känns mer personligt;)
jag själv ska åka efter nästa sommar till usa i ett år, ser framemot det som en galning:)

2007-04-03 @ 12:21:47
Postat av: Anna

Förstår att du ser fram emot det :) Har varit inne lite på Exploricas site nu, verkar väldigt bra och seriösa. Tack för informationen, den behövs! :)

2007-04-03 @ 22:46:16
URL: http://picturethis.blogg.se
Postat av: thebst

hahaha anna sluta matcha allting det med cykeln var ju överdrivet :d

2007-04-06 @ 01:58:04
Postat av: Anna

Haha, men svarta cyklar passar i alla fall till allt ju ;)

2007-04-06 @ 11:37:17
URL: http://picturethis.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0